neljapäev, detsember 21

Käisin eile Tartu Kõrgema Kunstikooli jõulukal Sadamateatris. Tundub, et legendid nn pöörasest iga-aastasest koosviibimisest hakkab kaduviku hõlma vajuma. Seal polnud sisuliselt midagi, välja arvata väga jubeda muusikamaitsega DJ, kellel oli õnnestunud suvalisest raadiopopist välja noppida selle õudsem pool. ÕÕÕ. Noh, et nagu tulevased kultuuritegijad või nii. Aga eks selle kooli sees ole ka oma kaks leeri vähemalt, kes asju korraldavad. Kui üks saab enamuse, siis teine eirab üritust täielikult.

Suur saal oli praktiliselt pime. Seepärast istusingi enamuse ajast fuajees, Noh, mis enamuse ajast - paarkümmend minutit ehk.

Ainuke selline nn läbimõeldud asi selle õhtu jooksul oli bänd. Sel aastal Diskreetse Mango Trio. Kuulasin ära ja sammusin mööda lumiseid tänavaid koju mandariine sööma.

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

See DJ asi ei olnud üldse korraldajate asi. Nimelt nad ei saanud DJ tehnikat mängima, ehk siis enamuse muusikast mängisid helimehed ülevalt puldist :)

Penny Lane ütles ...

Noh, kole olukord oli igatahes, aga mul on tunne, et ma nägin korra oma silmanurgast, et DJ seal all midagi nokitses ja mul oli tunne, et ta seal ka üht-teist mängis.