reede, detsember 15

Jätkuvale magamatusele andis kamaluga lisa eilne üritus. Ma kaotasin taas oma südame Röövel Ööbikule, kes alustas oma setti minu lemmikuga - maailma kõige ilusama kidrakäiguga looga "Driving Me Insane". Selle peale võib öelda küll, et kade olen, et ise seda välja ei mõelnud. Hehee! Lugu "Contact" ma nende asemel livedel ei teeks, ei tule välja selle loo iseloomulik mõjusus.

Röövel Ööbik on laval väga lööv. Teistmoodi löövusega ei jäänud kindlasti alla ka Ans. Andur, kes veidi virisev-nägudega üle pika aja live andsid. Kahju veits sellest, et mingid fännid siiani karjuvad: "Vale, vale!!!". Paar lugu tuli esitusele ka uuelt peagi ilmuvalt plaadilt. Ilus. Jaa-jaaa, olen üle keskmise andurite fänn, aga R2 live plaati ikka ei võitnud. Hehee.

Mingid sahinad käivad, et Ans. Andurite "Topeltvikerkaar" plaadiesitlusele tuleb legend Saksamaalt Ulrich Schnauss. Kui see nii juhtuma peab, siis ma hoiatan ette, asi läheb 11. jaanuaril Krahlis hulluks.


Rääkides uutest plaatidest, siis maitsesin eile natuke halbu õunu ka, väga maitsev.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Haa..no üks meist pidi ju selle plaadi saama! Laenan välja, kui tarvis:)

Penny Lane ütles ...

Hehee. Aga mul on tegelikult hea meel, et sina selle said. Noh, aus värk. Asjakohane inimene vähemalt. Peaasi, et mõnele suvalisele ei läind!