neljapäev, november 2

Lugesin üks kuu aega tagasi, et nn The Beatles tuleb lagedale uue albumiga pealkirjastatud üsna magedalt lihtsalt "Love". Täna kirjutati sellest uuesti.

Asi peaks ilmuma 22. novembril 2006. Tegu siis biitlite kauaaegse manageri George Martini ja tema poja, kellegi Giles Martini, koostatud kindlat raha sisse toova projektiga. Milles asja mõte? Plaadile on pandud biitlite seni avaldamata demod ja salvestused, millega on isa-poega stuudiosse läinud ja need nn tänapäevastanud. Et ära ei jääks äratundmisrõõm, peaks albumil leiduma ka midagi tuttavamat. Loa on andnud nii kaks elus olevat liiget kui John Lennoni lesk Yoko Ono ja Georg Harrisoni lesk Olivia Harrison.

Et enam projektist kasu saada, antakse välja 78-minutiline CD ja loomulikult ka DVD variant.

Mingite kriitikute arvates on tiim Martinid saanud hakkama millegi täiesti uuelaadsega. Mõnna. Timberlake ju lubas ka.

Kindlasti kuulan selle ära, kuid arvan, et see on suurepärane kompott paljude inimeste jõululauale. Eks vaatab-ootab, kas vahukoorega või ilma.

3 kommentaari:

Wilson W. Wilson Jr. ütles ...

Nuh, kui sirkuseetenduse peale pandi 100 miljooni dollarites magama, siis vaja ju see igast kandist teenima panna. Las Vegases ei saa ju maja kunagi kaotada.

Penny Lane ütles ...

Tõsi

Wilson W. Wilson Jr. ütles ...

Plaati veel kuulnud pole, aga esimest arvustust lugenud küll. Väljavõtteid:

"When it was announced earlier this year that a Beatles album was to be released containing 78 minutes of “new music”, I wasn’t expecting a digitally updated version of Stars on 45 (sadly without the Dutch accents)."

"Love album feels like the latest instalment in a corporate takeover of the Beatles. Love, like Anthology and the other recent spin-offs, features an official Beatles logo — they never had the need for one during their lifetime — and artwork that looks like Oxford Street tourist shop tat."

"If no one stands up soon and says that we’re all quite happy with the Beatles records the way they originally sounded, we can expect a remastered Abbey Road — with vocodered vocals courtesy of Julian Lennon — sometime in 2008"

Bob Stanley, The Times

Tundub hirmutav, kas pole?