teisipäev, september 29

Ö Stuudio esitleb: Köök, Tartu Popi ja Roki Instituut, lack of Eoins


Reedel, 9. oktoobril kutsub Tartus toimetav Ö Stuudio muusikahuvilisi Genialistide klubisse peole. Järjekordne üritus sarjast "Ö Stuudio esitleb" toob seekord lavale nii uut kui vana!

Pisikeselt mõttepausilt on tagasi Viljandi poiste ansambel lack of Eoins, kellest on suve jooksul saanud kolmeliikmeline punt - basskitarrist Mati Tubli otsustas bändist lahkuda. Hoopis teistlaadi kõlapildi omandanud Eoins, kes hetkel töötab hoolega paljutõotava uue materjali kallal, lubab peol ette kanda portsu seni kuulmata heliteoseid lisaks esikalbumilt "Echo Group" pärit uuenduskuuri läbinud maiuspaladele.

Üle pika-pika aja on lõpuks ometi võimalik kuulda üht omapärasemat eestikeelset indieorkestrit Tartu Popi ja Roki Instituuti. Seda ei mäleta vist keegi, millal nad viimati esinesid. Kuid nagu selgus, pole poisid ning tüdrukud niisama laiselnud, vaid hoopiski "salaja" Tallinnas salvestamas käinud. Millises suunas muusikateadlased oma samme seavad, see tõde selgub 9. oktoobri õhtul.

Hoopis teistsuguse kavaga, kui me tavaliselt oleme harjunud kuulma ja nägema, lubas üllatada supergrupp Köök. Mis täpsemalt, ei tea keegi... Igatahes avaldas solist Jaan Pehk lootust, et hiljemalt detsembriks valmib ka nende teine kauamängiv.

Plaadimasinate tagant leiab Ö Stuudio bossi Martin Kikase ning muusikablogija Penny Lane'i.

Algus kell 21:00
Pilet 75.-


Kommentaare ei ole: