teisipäev, oktoober 6

Last.fm'ist saab raadio!


Ma ei tea, võib-olla ma olen ajast ja arust, aga avastasin selle uudise just praegu. Last.fm kolib oma väikese tiivaga CBS raadio hõlma alla ja hakkab levima esialgu neljas USA suurlinnas: New York, Los Angeles, Chicago ja San Francisco.

Avapäeval lubatakse mängida ohtralt ansambli Muse muusikat. Põhjus lihtne - kui jälgida Last.fm-i kasutajate poolt kuulatud muusika põhjal koostatud edetabelit, siis esikohal on millegipärast Muse. Lisaks loositakse kuulajate vahel välja reis Muse'i kontserdile, mis pidavat toimuma kuskil väga salajases kohas.

Aga mis see uudis meisse puutub? Meie jaoks ju sisuliselt ei muutu midagi? Noh, kui olla nüüd fanaatiliselt optimistlik, siis tegelikult saaksime idee poolest mõjutada Last.fm-i raadio playlisti. Sest popimad rajad jõuavad raadioeetrisse. Võiks ju siis ühe Eesti loo ette võtta ja seda kõvasti kuulama hakata, äkki õnnestub.

Täpsemalt saab uudist lugeda siit

Aga et nüüd väga kuivaks see postitus ei läheks, lisan siia lõppu uue singli Tegan & Sarah'lt. Nende uus album peaks ametlikul ilmuma juba 27. oktoobril.

Tegan & Sarah - Hell


Kommentaare ei ole: