esmaspäev, september 21

Odessa Pop läheb Plektrumiga kohtingule


Reedel, 25. septembril toimub Tartus, Genialistide Klubis järjekordne kontsert-pidu sarjast Odessa POP. Seekordseks peaesinejaks on indie-popi legend St Christopher Inglismaalt. Kodumaist undergroundi koorekihti esindab Eesti parimaid laivansambleid Chungin & The Strap-on Faggots. Plaatidelt mängivad indie’t, aga mitte ainult Neeme Lopp (Id_rev, indis]it*ee) ja Tauno Maarpuu Odessa Popi korraldustiimist.

Uksed: kl 21
Pilet: 75.-




Laupäeval, 26. septembril ühendab Odessa POP jõud festivaliga Plektrum. Von Krahli Teatri saalis suurel laval astuvad üles indie-popi legend St Christopher Inglismaalt, äsja oma esikplaadi üllitanud Chungin & The Strap-on Faggots ning kohalik kahemehebänd Tallinn Daggers - tõusev täht Eesti undergroundis, mis segab veenvalt ja kaasakiskuvalt elektropoppi, new-wave’i ja meeldejäävaid popmeloodiaid.

Baaris esindavad parimat kohalikku girl-powerit süntpopduo QueeNNaive ning DJ-d Glorius Ingrido, Birgit Von Bi ja Penny Lane.

Uksed: kl 22
Pilet: 100.-/75.- (enne südaööd)

Odessa Popi põhisüüdlane Tauno Maarpuu soovitab sel korral kindlasti luubi alla võtta kaks uut tulijat - Tallinn Daggersi ning pundi QueeNNaive, mis opereerib Tauno arvates hea ning halva piiril, kuid mis kokku kõlab, on meeldiv.


Loe, kuula ja vaata esinejate kohta lähemalt Odessa Popi ametlikult leheküljelt:

www.odessapop.ee


Kuula:

Tallinn Daggers

QueeNNaive

Chungin & The Strap-on Faggots

St. Christopher

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

I agree with many points. But in some areas, I feel we need to be more aggressive. Just my opinion. Love ya. bridal jacket MP3 and Media Player Louboutin Shoes Christian Louboutin Boots Wedding Apparel