teisipäev, september 22

Twitteriga fännide südametesse



Häid, palju häid uudiseid on täna minuni jõudnud. Aga põhiline, millest kohe kirjutama kibelen, on see, et Taanimaa rocki duo The Raveonettes reliisib oma neljanda stuudioalbumi juba 6. oktoobril.

"Peale pingelist kuuenädalast stuudiosessiooni pole ma siiani kindel, mis see album endast täpselt kujutab," rääkis bändi tugevam pool Sharin Foo juuli lõpus. "Ma tean vaid, et plaat on väga tugev ning terviklik."

"In and Out of Control" salvestamise muutis mõnevõrra pingelisemaks, kindlasti ka huvitavamaks bändiliikmete otsus välja selgitada, mismoodi mõjutavad erinevad suhtluskanalid loomeprotsesse. Valik langes, uskuge või mitte, ühele labasemale suhtuskeskkonnale Twitter. Twiterdamise kaudu hoiti fänne kursis stuudios toimuvaga ning riputati üles plaadile jõudvate palade demod, mida fännid vabalt kuulata ning hinnata said.

"In and Out of Control" on tiba popikam, kui möödunud aastal ilmunud "Lust Lust Lust", aga täiesti huviga kuulatav. Sümpaatia kuulub hetkel loole "Bang", mida oleks võinud vabalt laulda ka Debbie Harry. Seevastu liigub pala "Break Up Girl" A Place To Bury Strangers radadel, noisi rohkem kui rubla eest.

Kokkuvõtteks peab tunnistama küll, et plaat on terviklik ja täis energiat.


Kuula uuelt albumilt pala"Suicide":




Myspace
Twitter

Kommentaare ei ole: