teisipäev, aprill 1

Kunsti ja palju kvaliteetmuusikat


Pia Frausi teenekas kitarrist Tõnis Kenkmaa avas eile Tallinna Draakoni galeriis oma isikunäituse "Kärasi Sessioon". Näitus koosneb ideekavanditest teemale "elu võimalikkusest maal". 3D graafika ja arhitektuuriliste mahtude abil püüab Tõnis visualiseerida uusasuka mentaliteeti ja ebapro-portsionaalsusi linna- ja maaelu vahel. Näitus on üleval kuni 12. aprillini.




Pia Fraus @ Kärasi

Mai keskel keerutab Tõnis aga juba plaate ja genereerib kitarrisaunde üritusel "Seksound Goes After Summer", mille raames esitleb Pia Fraus oma valminud suurejoonelist albumit. Kvaliteetset muusikat jätkub esitlustele Tallinnas ja Tartus ohtralt, sest Seksound toob juba teist korda Eestisse sündigeeniuse ja suure Pia Frausi fänni Ulrich Schnaussi, kes veidi enam kui aasta tagasi Ans. Anduri "Topeltvikerkaare" esitlust väisas ja siinsele publikule meeldejääva elamuse kinkis.

15.Mai @ Von Krahl,
Tallinn, 22.00
100.-

Ulrich Schnauss

Pia Fraus

Picnic

DJ: Martin Jõela, Tõnis Kenkmaa

16.Mai @ Genialistide Klubi
Tartu, 22.00
100.-

Ulrich Schnauss

Pia Fraus

Picnic

DJ: Martin Jõela, Tõnis Kenkmaa


Seksound

5 kommentaari:

k6rvaklapp ütles ...

Selle ürituse võiks küll enda kavva võtta.

Penny Lane ütles ...

Kindel see, sest Schnauss oli eelmine kord küll väga ülendav, kuigi tema albumeid kuulates ei kujuta eriti ette, kuidas seda kõike lives kuulata on. Aga on väga!

Terje ütles ...

ulrich schnauss! juba olengi seal. ainult kummas linnas? või ehk mõlemas?:D

Penny Lane ütles ...

Mõlemas-mõlemas seekord (Y)

Anonüümne ütles ...

Tõnise näitus on väga hea! Ise tunnen ka muret veidrate kolimistendentside pärast Eestis. Minge kindlasti vaatama, kuni näitus Draakoni galeriis veel üleval on!