esmaspäev, aprill 21

Hakkan arvama



Täna algab kolmas ajaveebide konkurss „Eesti Ajaveeb 2008”, mille eesmärk on välja selgitada hetkel parimad Eesti blogid. Kõik soovijad saavad konkursile esitada enda ja teiste ajaveebe veebikataloogis
blog.tr.ee, kus on esmakordselt ette antud 17 kategooriat. Uudne on ka see, et konkursi veebilehel 2008.ajaveeb.ee saavad nominente kommenteerida kõik soovijad.

Eestis on kokku umbes 15 000 ajaveebi, millest aktiivsed on 4000. Kui eelmisel aastal esitati ajaveebide konkursile 202 ajaveebi ning hääletamas käis 549 inimest, siis sel aastal on oodata oluliselt rohkem osalejaid. „Esiteks, on Eestis loodud aastaga vähemalt 2000 uut blogi ning suurt huvi näitab ka see, et juba mõne tunniga on esitatud konkursile 70 blogi,” ütles ajaveebide konkursi korraldaja Tõnis Hiiesalu.

Tõnis Hiiesalu sõnul on konkursi eesmärk lisaks parimate ajaveebide väljaselgitamisele ja tunnustamisele ka konkursi lõpus toimuval üritusel blogijatega reaalsuses kohtuda. „Oleme ajaveebe lugedes ja kommenteerides saanud osa kellegi elust – tore oleks nende inimestega ka päriselt kohtuda,” selgitas Hiiesalu konkursi mõtet.


Konkursi võistluskategooriad on järgmised: minu elu; meie elu; Eestist eemal; algatus või kampaania; aasta uustulija; teemablogi; foto; muusika; film; disain ja käsitöö; kirjandus ja luule; joon, söön ja spordin; turundus ja ettevõtlus; IT ja tehnika; ühiskond ja poliitika; kollane blogi; vabameelne.


21.04-04.05 saab esitada konkursi nominente veebilehel blog.tr.ee

21.04-23.05 saab kommenteerida ajaveebe lehel 2008.ajaveeb.ee

23.05 toimub Tartus pidu, kus selguvad 2008 Eesti parimad ajaveebid

Parimatele ajaveebi pidajatele on auhinnaks konkursi sümboolikaga käsitööpusad.

Konkurssi korraldab OÜ Sotsiaalmeedia (sotsiaalmeedia.ee), kes on loonud konkursi jaoks ka rakenduse, mis võimaldab blogijatel Arvajate kommentaarid kuvada oma Facebook'i kontole.
ajaveeb 2008

Kommentaare ei ole: