teisipäev, aprill 29

Taken By Trees


Kui Jaagup Kreem alles 14 sai, salvetsas Guns N`Roses oma debüütalbumit. Ansambli algusaegadest muutumatuna püsinud kitarrivirtuoos Slash jämmis proovis naljaviluks oma pillil. Naljast sai aga veidi aja möödudes üks legendaarsemaid ja kiidetumaid kitarrikäike. Sündis lugu "Sweet Child o ´Mine". Aasta oli siis 1987.

Sellest ajast peale on rokilugu kaverdatud väga mitmete artistide poolt, väänates seda küll ühte ja siis teistpidi. Üks minu lemmikuid kavereid pärineb vähetuntud kollektiivilt Flat Pack. Selle kõrvale ilmus hiljuti veel üks versioon.

2006. aastal ansamblist The Concretes lahkunud laululooja ja laulja Victoria Bergsman asus koheselt oma sooloprojekti kallale, millele sain nimeks Taken By Trees. Järgmisel aastal ilmus täispikk album "Open Field". Ühel momendil sattus ta kampa Peter, Bjorn and John ning tegi häält loos "Young Folks".

Nüüd ilmus Victorialt singel "Sweet Child o´Mine"

@ Myspace

Taken By Trees - Sweet Child o´Mine

5 kommentaari:

k6rvaklapp ütles ...

Jube sheff kaver. Mul juba ligi kaks kuud üks mängituim lugu. Mõni aeg tagasi tellisin netist ka vinüülsingli, aga pole veel kätte saanud.

Üleüldse sooviks Taken By Trees'i albumit. Seal on Lost & Found samuti superlugu. Väga hüpnotiseeriva häälega naine on see Victoria.

Anonüümne ütles ...

Vedas sul, sest ma vaatasin tema kodukalt, et see vinüülsingel on välja müüdud. Lucky you!

k6rvaklapp ütles ...

Ma ise ostsin Insound'ist ja seal on küll status'es In Stock kirjas. Maksab 4,16 dollarit + postikulu. Ehk kurssi arvestades imeodav.

k6rvaklapp ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
k6rvaklapp ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.