esmaspäev, aprill 27

Lips ette ja Odessa Popile!

Tuleb võtta jälle teekond Tallinnasse ette, sest juba homme, 28. aprillil kuuleb-näeb lokaalis Juuksur üleilma tuntud kollektiivi Handsome Furs indiepealinnast Montrealist. Handsome Furs pole esimest korda Eestis. Mõni aeg tagasi astus abikaasadest koosnev duo üles HUH festivalil ning nagu rada7-le antud intervjuust (loe siit) selgub, oli seee kontsert Handsome Fursile üks meeldejäävamaid. Publik jäi ka rahule, nii palju kui mina kuulnud olen. Hetkel tuuritab duo mööda Euroopat, põhjuseks äsja reliisitud teine album "Face Control". Soovitan soojalt.


Aga see pole veel kõik. Homme näeb üle pika aja ka Holger Looduse (ex-Dallas) juhitud ansamblit Mirabilia. Kuuldavasti aastaid Ernie koomikseid tõlkinud Loodus on lubanud homseks palju uut kraami. Nendel, kellel on kodus Seksoundi alt välja antud plaat "Log In Eye" pähe kulunud, rõõmustavad värske materjali üle eriti. Kellel veel plaati pole, käige ära mõnes korralikus plaadipoes.



Odessa Popi korraldaja Tauno Maarpuu soovitab kõikidel kontserdikülalistel panna puhtad riided selga, teha korralik soeng pähe ja ära unustada, et on teisipäev!

Üritus algab kell 20:00. Bändid lähevad peale tiba hiljem.
Pilet, mida saab muideks osta ainult ukselt, maksab 125.-


Lisainfo, muusika ja video:

www.odessapop.ee
www.myspace.com/handsomefurs
www.myspace.com/mirabiliasound

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

I absolutely loѵe yоur site.. Exсellеnt cοlors & theme.
Did yоu сгeate this amazing site
yοursеlf? Pleаse гeply bacκ aѕ I'm looking to create my own personal site and would like to find out where you got this from or what the theme is called. Thanks!

Feel free to surf to my web-site: superb erotic massage
my website > look at this site to clarify tantra london