esmaspäev, aprill 20

Klubi Plink Plonk avatakse juba sel reedel!



Reedel, 24. aprillil avab Tartu südames uksed uus klubi, mille nimi on kõikidele muusikasõpradele ammu juba tuttav - Plink Plonk. Wilde pubi all asunud Greifi raamaupoe riiulid on kokku lükatud, et teha ruumi heale ja väga heale muusikale. Ühtlasi on täitunud suvise alternatiivmuusikafestivali Plink Plonk korraldajate viieaastane unistus teha päris oma klubi. Pealegi on kõigile ammu juba selge, et ühest Plink Plonkist aastas on selgelt vähe.

Korraliku lava ja helitehnikaga varustatud 250 kohaline klubi püüab kuulajani tuua väga erinevat muusikat. Mitme esinejaga kontserdite asemel süvenetakse ühel õhtul vaid ühte artisti, kes annab live'i ning valib üritusel ka oma meele järgi plaadimuusikat. "Eestis on vähe kohti, mis ennast heale muusikale orienteerivad. Idee on sama, mis festivalil. Inimesed võiksid usaldada meie maitset ja valikuid. Head muusikat on palju," räägib üks Plink Plonki eestvedaja ja helistuudio Forwards juhtfiguure Lauri Liivak. Tavapäraste klubiõhtute sissepääs saab olema tagasihoidlik 50.-. Tulevikus on plaanis peagi endise Wilde ruumides tegutsema hakkava pubiga koos korraldada suuremaid üle-majaüritusi.

Plink Plonk klubi avaüritusel, 24. aprillil esineb külastajatele legendaarne ansambel Jääboiler. Järgmine õhtu jääb sisustada aga juba kollektiivil HU?.Järgnevatel päevadel ja nädalavahetustel pakivad oma pillid lahti juba näiteks Estraadiraadio, Chalice, Popidiot, Stereochemistry, Fridays Deal, Zahir, Honey Power, These Broken Remains, Burn Still, Jäääär, Zetod, Ans Andur, Winny Puhh, Pedigree ja paljud teised.

Klubi ametlik koduleht: klubi.plinkplonk.ee

Järgmine festival Plink Plonk toimub aga 18. juulil Tartu laululava muruosal. Esimesed esinejad on ka juba välja hõigatud. Vaata lähemalt http://www.rada7.ee/?s=f&k=1&id=34070&p=0&highlight=plink%2Bplonk

Festivali ametlik koduleht: www.plinkplonk.ee




Kommentaare ei ole: