neljapäev, aprill 23

Doktor Normal ravis mu täna terveks

Dr Noormann võib korraks hinge tõmmata ja pisikese puhkuse võtta, sest kohal on Doktor Normal!! Tuleb ta liinilt Tartu-Tallinn ja tegelikult peitub Doktor Normali nime taga kaks tunnustatud spetsialisti: Marten Kuningas aka MC Roki ja Martin Laksberg aka Doktor Normal.









Nüüd ma palun panna pausi peale teile taustaks käiv muusika, sest nüüd on tõesti aeg külastada aadressi www.myspace.com/doktornormal. Uskuge mind, seda liigutust te ei kahetse!

Sellist 80ndate aastate hip-hopi laksu pole enam ammu saanud. Vähemasti neljapäeva hommikul küll mitte. Iga lugu, mis myspace'ist käima läks (ja neid palasid on seal päris mitu), tõi mu näkku naeratuse ja huulile lause: "Mine metsa!". Tänase seisuga öeldes, bänd meeldib väga. Meeldib sellepärast, et lood on vaatamata väga kindlale stiilile siiski üsna erinevad ja kordumatud ja kõige suurem trump on muidugi lüürika ning Marten Kuninga kompleksivaba ja tiba teatraalne laulumaneer.

Võib ju mõelda, et kui kaua see 80ndate kultus ometi kestab, et hakkab kergel kõrini saama... Võibolla peale Doktor Normalit ei saagi kaugemale minna.

Tuli mõte, et Popidiot võiks Doktor Normaliga olla ühel laval. Väga vinge õhtu tuleks sellest igatahes. Peaks uurima, kas poisid laive ka annavad..

Tervis on tagasi, tänks Doktor Normal!




Kommentaare ei ole: