kolmapäev, aprill 8

Plink Plonk'ist saab hoopis klubi!


No, see on küll nüüd eriti tore uudis, minu jaoks võib-olla pisut hilinenud, aga südame teeb rõõmsaks küll.

Wilde pubi Tartus teate? Ja selle all olevat raamatupoodi? No, neid enam pole, eksole. Aga ega head majad ja asukohad Tartus kasutmata jää. Tundub, et asi läheb veelgi kihvtimaks. Eilne Tartu Postimees kirjutab:

Rein Kilgi ja Neeme Raigi Pere restoranide juht Priit Reiman lahkub kontsernist ja asub nüüd senise leivaisaga ise konkureerima. Väljakutse on seejuures tõsine – neljandat korda rentnikku vahetanud Wilde.

Päris üksi Reiman siiski Wildet pidama ei hakka, tema partneriks on kümme aastat A. Le Coqi müügijuhina töötanud Lauri Kasemets. Selleks et vabaneda omal ajal nii edukat Wildet viimasel ajal saatvast ebaõnne nimbusest, otsustasid mehed saata ajalukku ka pubi senise nime. Vilde ja Wilde kujud jäävad siiski majaesisele pingile edasi istuma.

Praegu käib veebilehel www.wildenimekonkurss.ee nime konkurss.

Reiman ja Kasemets võtsid Greifilt lisaks ülemise korruse pubile ja alakorruse kohvikule rendile ka suletud raamatupoe, kus avatakse Plink Plonki nimeline klubi. Nagu nimigi ütleb, on tegu samanimelise Tartu muusikafestivali korraldajate ettevõtmisega – Reiman-Kasemets rendivad pinna ja plink-plonklased teevad programmi.

Klubil on eraldi sissepääs, ent samas hakkavad Reiman ja Kasemets korraldama ka üle-majaüritusi. «Eks ta tuleb natuke konkurent ka Genialistide Klubile, aga võibolla mitte nii rajus vormis,» lausus Reiman.

Kohviku ja pubi sisu läheb Reimani sõnul põhjalikumale uuendamisele ja need avatakse juunis. Aga Plink Plonki klubi läheb lahti juba 24. aprillil.

Jessikas!

Esimene aprill on ju möödas, onju?

Kommentaare ei ole: