reede, aprill 17

Asjad lähevad hulluks - Patrick Wolf on tagasi


Ongi juba paar head aastat möödunud, kui mõnusalt poisilikult ulakas ja kadestamisväärselt talendikas Patrick Wolf maailmale oma albumi "The Magic Position" kinkis. Käsi haarab veel sageli selle plaadi järgi ja pole vist ühtegi pidu, kus ma poleks Patrick Wolfi mänginud. No ja siis võib ju ette kujutada, kui elevil ma olin, kui eelmise aasta lõpus vist käisid jutud, et punapäine prints käesoleval aastal lausa duubelplaadi välja annab. Nüüd on suurtes plaanides toimunud pisikene muudatud ning topletplaat saab siiski kaheks erinevaks reliisiks. Wolfi enda sõnul on põhjus lihtsalt selles, et ta ei taha oma kuulajaid uue muusikaga üle kuhjata. Nii siis ilmubki sel aastal album "Bachelor" ja järgmisel aastal tuleb "Conqueror". "Bachelor" peaks ilmuma juuni alguses.

Aga, aga...

Uue plaadi esimene singel on valmis ja video ka sellele filmitud. Siravalt punapäisest Wolfist on saanud blond.. hmm.. kuidas nüüd öelda.. Noh, vaadake ise.

Elektro- või s&m-sõpradele peaks see lugu küll päikese taevasse tooma. Loodetavasti ei taba nüüd maailma lateksihullus. Aga palun, meheks sirgunud Patrick Wolf ja "Vulture".



Kommentaare ei ole: