teisipäev, juuni 19


Tartu Rock&Roll saab õe

Juuli alguses avab Küütri tänavas uksed rokibaar Underground, mis on Tiigi tänavas tegutseva klubi Rock & Roll laiendus.


Erinevalt Tiigi tänava rokiklubist ei hakka Undergroundis bändid esinema ega ka proove tegema. Tegemist on baariga, kuhu rokihuvilised on oodatud terve perega.

Rolli (Roland Sutt) kinnitusel saab baaris kindlasti olema koht teemaõhtutel, ka saavad bändid seal korraldada autogrammiõhtuid.

Avatava rokibaari Underground ruumides Küütri 7 on varem olnud näiteks bürootarvete ja kasutatud rõivaste kauplus. Roland Suti teine rokiklubi Rock & Roll ( Tiigi 76a) on tegutsenud aastast 2005.

Allikas: Tartu Postimees

7 kommentaari:

Wilson W. Wilson Jr. ütles ...

Lootsin ikka, et Roll teeb mõne live-koha juurde... :(

Penny Lane ütles ...

Ja ma kuulsin algselt ka Rolli suust oma mäletamist mööda, et tuleb plaadipood. Sellest polnud artiklis juttu, aga ehk väike nurk ikka tuleb. Võib-olla nagu Rokiklubis. Live koht oleks võinud ka olla. Aga asi seegi. Roll on tubli.

Wilson W. Wilson Jr. ütles ...

No eks peab üle vaatama - isegi Zavoodis on omal ajal hulganisti livesid olnud (takkajärele: kuidas kurat sinna trummkompekt ära mahutati , ei saa küll praegu aru :P).

Terje ütles ...

Jaa..Muidugi oleks laivkoht etem, aga asi seegi. Uued baarid kuluvad Tartus alati ära. Eriti need, kuhu on oodatud rokihuvilised terve perega!

Penny Lane ütles ...

:D

Wilson W. Wilson Jr. ütles ...

Et papa-mamma tinutavad ja lapsed kõrval mängivad... võehh, jube pilt.

Penny Lane ütles ...

Ehh. Ma usun, et see pole päris Rolli mõte.. Ja kui sa ise oled piisavalt napakas lapsevanem, võib teha seda ükskõik kus.