reede, juuni 22

Pizza söömine muusika saatel

Paar postitust tagasi Tartu Postimehe vahendusel oli juttu kohe-kohe avatavast kohast Underground. Mitme mu sõbra pettumus oli suur, et Underground´i näol ei saa Tartu juurde kohta, kus esineda. Hea uudis on siiski, et plaate hakatakse seal müüma, Eesti asju siis peamiselt. Ehk õnnestub mul täna sinna kiikama minna.

Aga siiski. Üllatuslikult on tekkinud Tartusse juurde üks koht, kus reede õhtuti on võimalik täiesti tasuta live-muusikat kuulata. Kui neljapäeviti toimub Ülikooli kohvikus kohvi või tee joomine jazzi võtmes, siis järgmisel päeval tuleb suund võtta Zeppelini keskusesse, kus on uksed avanud Hagari pitsarestoran. Reedeti alates kella 19 live-muusika, mis aktivist Enno Musta sõnutsi peaks puudutama jazzi ja bluesi sõprade hingekeeli. Täna näiteks jagavad Kikas ja Rebane kitarri ja elektriviiuli helisid. Mõne aja pärast väisab uut restorani maestro Kappel isiklikult. Muusika ei tohiks segada sööjaid ega vastupidi.

Rokki seal tõenäoliselt ei kuule, aga tüüp meelelahutusmuusikutel on koht olemas. Sõpru see vast eriti ei lohuta. Aga mine sa tea.

1 kommentaar:

Wilson W. Wilson Jr. ütles ...

No kui Kabla kitarri kaasa võtaks, läheks vaatama küll - siis saaks möllu täie raha eest. Ja kui Hagari pitsad on sama head kui Rakveres, peab selle koha raudselt üle vaatama.