kolmapäev, mai 23

Pilk lähipäevadele

ehk

mõned kohe-kohe ilmuvad plaadid, mis võiksid tähelepanu köita:

* Tiny Dancers "Free Scool Milk"
Bänd tuleb UK-st, teevad alternatiivset folkrokki ning nende debüütalbumit produtseerib John Leckie, kelle kätt on tunda ja kuulda näiteks Radiohead´i albumi "The Bends", My Morning Jacket´i "Z" või The Verve´i "Storm In Heaven" peal. Tiny Dancers on jõudnud oma imeväikese tegutsemise ajaga soojendada näiteks Bob Dylanit ja Richard Aschrofti.
www.myspace.com/tinydancers


* Mumm-Ra "These Things Move In Threes"
7 aastat tegutsenud briti bändi esimene album. Täidlane saund, ilus meloodiline kitarri-pop. Punt veab livedel kaasas oma maskotti, milleks on mänguhani.
www.myspace.com/mummra

* Moonbabies "Moonbabies At The Ballroom"
Rootsi duo kolmas album. Algselt peeti eeskujudeks My Bloody Valentine´i ja The Pixies´t, kuid kukkus välja sootuks pop ning peaks olema midagi The Beach Boys´i laadset.
www.myspace.com/moonbabies

* Garbage "Absolute Garbage"
1994. aastast tegutsenud punt tutvustamist ei vaja ning seda nad teavad ise ka. Seepärast arvas Garbage, et on paras aeg oma loomingust teha kokkuvõte ning panna parimad hitid ühele helikandjale. Loomulikult leiab sealt lood "Stupid Girl", "The World Is Not Enough", "Shut Your Mouth" jpt.
www.myspace.com/Garbage

* The White Stripes "Icky Thump"
Kolm nädalat kestnud salvestamine viib peagi duo oma 6. stuudioalbumini, mis peaks jõudma poelettidele juunikuu esimesel poolel.
www.myspace.com/thewhitestripes

* Editors "An End Has A Start"
Kahe aasta taguse debüüdi "The Back Room" järg. Kui Editors laiemale areenile ilmus, lõi ta letti paar tugevat hitti nagu "The Blood", "Munich" (mis oli vast nende kõige edukam singel, jõudes Briti singlimüügi edetabelis 10. kohale) ja "All Sparks", mida erinevad raadiod üle maailma usinasti mängisid. Uuelt albumilt on väljas juba ka lugu, mis kannab pealkirja "Smokers Outside The Hospital Doors".
Kodukas

* The Polyphonic Spree "The Fragile Army"
Dallase omanäolise koosseisu kolmas stuudioalbum. Koosluses on umbes kolm põhimeest ja siis on seal veel oma 10-40 teist liiget. Tegemist siis suure orkestriga, kes teeb rokki ja teeb seda väga hästi.
Kodukas


Samuti tuleks raha kõrvale hakata panema näiteks Marylin Manson´i ja Queen Of The Stoneage´i austajatel.

Stuudios lihvivad uut materjali ka The Thrills, kelle album peaks ilmuma juulis ning kaks kuud hiljem ehk septembris on lubanud Eestiski käinud Animal Collective´i mehed kauamängivat.


Uus singel:
Interpol - The Heinrich Maneuver

5 kommentaari:

k6rvaklapp ütles ...

Väike parandus jälle bändi nime suhtes: The Polyphonic Spree

Aga sügisel peaks tulema veel The Go Team!' i uus plaat (nende uus lugu Grip Like A Vice liigub juba netis ringi).
Juuni teisel poolel peaks Ryan Adams'ilt midagi tulema. Juuni-juuli on oodata ka Interpolilt uut albumit. Kindlasti palju veel, aga ei tule hetkel rohkem meelde.

Penny Lane ütles ...

Oeh, kui mitte Eestis, siis vähemasti Tartus olen ma kõige suurem düsgraafik :) Aitäh märkamast.

Kas sa Interpoli uut singlit "The Heinrich Maneuver" oled kuulnud?

Go Team´i asja ootan küll huviga.

k6rvaklapp ütles ...

Mingit live-versiooni olen sellest Interpol'i loost kuulnud. Päris meeldis.

Aga düsgraafia poolelt olen ka mina päris andekas. Eriti andekas olen ma pikkades lausetes, mis koondavad endas korraga nii tuleviku, oleviku kui ka mineviku vorme. Lõppkokkuvõttes ei saa eriti isegi aru, mis ma öelda tahtsin.

Penny Lane ütles ...

Mulle laekus see singel töö juurde mingi moment, panen selle sulle siia White Stripes´i asemel.

Aga mu meelest on sinu kirjutatud tekste väga meeldiv lugeda ;)

Oliver ütles ...

Ja tegelt see Editorsi album oli "The Back Room" ikkagi. Polyphonic Spree nimetab end ise sümfooniliseks popmuusikaks, a seda ma vist sulle kunagi mainisin.