pühapäev, aprill 29


Plink Plonk´i selle aasta esinejad on teada. Väikesed flaierid lebasid laupäeval Under Marié plaadiesitluskontserdil "Kellele ei meeldiks Johnny Depp" laudadel. Üht-teist olin esinejate kohta ka juba kuulnud, kui lootsin siiski palju enamat. Sellel aasta esinevad:

Regina (FIN)
Astro´n`Out (LAT)
Moy Rakety (RUS)
Under Marié (EST)
Eliit (EST)
Galaktlan (EST)
Mooses (EST)
Sitimaan (EST)
Aides (EST)
Stereo Chemistry (EST)

Üritus, mis esimesel aastal väga kõva line-up´iga käima lükati, hakkab juba oma kolmandal toimumisaastal kergelt lahjaks ning laialivalguvaks muutuma. Kõige küsitavamad artistid on kindlasti minu jaoks Aides ja Stereo Chemistry. Aides on lives hea, noored on tahtejõulised, aga muusika ja ülbus, mis selle juurde käib, ei sobi minu meelest toreda ja siira muruüritusega kuigi palju kokku. Stereo Chemistry on lihtsalt stiilitu segapudrukapsad bänd. Lätlaste seekordne esindaja on keskmiselt igav üritus. 21. juulil 2007 Tartu lauluväljaku aladel on väärt kuulamist ja vaatamist paar muusikalist kollektiivi. Sel aastal tuleb lootma jääda lihtsalt mõnusale õhkkonnale ja toredatele inimestele, keda seal kohtab. Siiani on Plink Plonk´il see pool väga hästi õnnestunud.

www.plinkplonk.ee

6 kommentaari:

Lemmi ütles ...

julgen öelda tunnustavad sõnad venelaste bändi Moj Rakety kohta.
maitseasi muidugi, aga muljetavaldav kraam.
link kah: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=69007420

muus osas olen sunnitud vaatamata austusele tegijate vastu Sinuga nõustuma.
ootasin ka rohkem siin tundmatuid ja uvitavaid bände piiri tagant.

väike lohutus ehk seegi, et eelinfo kohaselt toovad Plink Plonki tegijad maikuus meie maile eelmise Plink Plonki mega-yper-super-explosive duo I Love Sarah : )

kar ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Noora Yue ütles ...

juunis on oodata minu teada samuti paari supersoojendust. detailid selguvad kindlasti suhteliselt varsti.

ja nagu Lauri ise Rada7-s täna kirjutas, pole ju esinejate nimekiri kindlasti mitte veel lõplik. jäägem põnevusega täiendust ootama!

samas peaksin sinuga nõustuma nii mõneski punktis.. KUIGI. see loogiline küsimus, hämming, mida sina (viisakusest?) ära märkinud ei ole, kummitab mind aina tugevamalt: miks ei ole sel aastal Plongil mitte ühtegi SekSoundi artisti? vot SEE on kummaline!

Penny Lane ütles ...

Ei ole ka ühtegi näiteks Kuurort Recordsi artisti. See pole iseenesest point. Aga nagu mul üks tuttav ütles, et päikese loojangul vaataks Plongil Bad Apples´it küll. Aga samas, oma üritus, kutsun, kes mulle meeldib ja leian, et ka õigusega. Et on asju küll, mida kuulata, kuigi nagu ennist ka märkisin, ei tahaks ma nn kvaliteetse alternatiivmuusika üritusel kuulata tegelikult selle skene wannabe või sisutuid bände. Mujual lasku käia!

jeroen ütles ...

i love sarah 25/5 tartu!

Penny Lane ütles ...

õujee, beibi!