reede, aprill 6



Hea meel on teatada, et üks asjalikemaid muusikablogisid Microlips kohtub toreda üritusega Odessa POP.

Microlips on väike suur rahvusvaheline Eesti muusikablogi, mille kaastöötajad ei kohku tutvustamast välismaistele lugejatele Gunnar Grapsi ega siinsetele kõrvadele põhjamaist sündipoppi. Blogi tähelepanu teravik on suunatud lähimate naabrite – eriti Rootsi ja Soome - põrandaaluse popmuusika uutele tulijatele. Seda kõike sõnas, pildis, audios ja videos. Tänaseks on tegutsetud juba rohkem kui kaks aastat ja leitud parajalt väike ent püsiv lugejaskond kõigis suuremates muusikamaades USA-st Jaapanini.


Odessa POP on möödunud sügistalvel alustanud indie-kontserdite sari, mis tahab tuua Eesti pisiklubide lavadele väikest ja ilusat popmuusikat, kus abiks nii kitarrid kui kompuutrid. Edaspidi ei ole välistatud ka hämaramad-lärmakamad kõrvalepõiked. Seni on Odessa POPi egiidi all Eestit külastanud The Ladybug Transistor (US), Amy Linton (US), Pipas (UK), Harry Hunks (FIN), My Darling YOU! (SWE), The Zebras (AU) ja Tolbiac (FIN), keda toetasid kohalikud suurused Vaiko Eplik, Pia Fraus ja Popidiot. Kevadsuvel on oodata külalisi Põhja-Iirimaalt ja (taaskord) Austraaliast.
Kuku klubiõhtul mängivad mõlema sugulasüritusega seotud tegelased – kirjutajad, sõbrad ja toetajad – oma hetke lemmikmuusikat. Piire ei seata ja hea maitse üle ei juurelda.

Microlips
Odessa POP
Kuku Klubi

Kommentaare ei ole: