teisipäev, aprill 17


Pet Shop Boys ja Popidiot

2. mail Tallinnas esineva intelligentse poppmuusika superstaari Pet Shop Boysi kontserdi erikülaliseks valis inglise kuulsaim popduo Eesti ainsa tõelise elektro-sünt-popp bändi Popidiot. Saku Suurhallis esitavad Eesti muusikud esmakordselt laiemale publikule materjali oma uuelt, käesoleva aasta sügisel ilmuvalt albumilt.

Popidioti liikmed Matti Juhani Peura ja Hendrik Luuk kommenteerivad: «Pet Shop Boysi seksuaalse alamtooniga siiras esteetika on perfektne popmuusika. Kui me Popidiot DJ-sette teeme, siis kõigi erinevate muusikastiilide hulgas lahterdub Pet Shop Boys stiiliks pet shop boys. Sinna pole midagi kõrvale panna - on ainult ette ja taha. Kunagi oli perfektseks popansambliks Fleetwood Mac. Kui hinnata bände hittide järgi, on Pet Shop Boys vähemalt Fleetwood Mac kuubis. Pet Shop Boys on õpetanud meid doominotega tantsima».

Mine kasvõi Popidioti pärast sinna konsale.

Tõnis Kahu kirjutas möödunud aasta jaanuaris Areenis Popidioti esikalbumist "1111" kuidagi liiga kahtlevalt. Kui ma Popidioti esimest korda Plink Plonk´il kuulsin, ei olnud minul mitte mingit kahtlust - lõi esimesel korral üsna pahviks. Album ning päris suure hulga Popidioti kontserdite nägemine/kuulamine on minus ammu tekitanud janu uue kauamängiva järele.

Popidiot Myspace´is
Tõnis Kahu "1111" arvustus Areenis

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ma ei saa öelda, et mulle popidi plaat otseselt ei meeldiks, aga ma eelistan seda mitte kuulata ja käia kontserdil. minu jaoks üks gruppe, kellele live on väga äge, aga plaadil taandub...kuidagi lihtsamaks...

Penny Lane ütles ...

Jees, lived on väga-väga tugevad ning mõjusad. Nauditav

Anonüümne ütles ...

Mina kiidaks hoopis blogi. Huvitavad ja asjalikud arvustused. Jõudu !

Anonüümne ütles ...

...ja ei ole anonüümne, Peeter olen hoopis :P

Penny Lane ütles ...

Aitäh, Peeter!

Anonüümne ütles ...

I have read so many articles regarding the blogger lovers but this post is truly a
good article, keep it up.

Also visit my web blog; kredyty bez bik i krd szczecin