esmaspäev, juuli 14

Muidugi metsa ehk huvitavatest muusikablogidest


On ütlemata tore ning tervitatav nähtus see värske õhk ja vaba loodus. Eriti kui kohtad seal mõnd muusikablogijat.

Ikka kogemata juhtub vahest, et mõni peatükk su armastatud ajaveebist kahe silma vahele jääb või lihtsalt kuidagi mööda libiseb. Aga pole probleemi. Selle mure lahendab NAK, kes suviti päevi peab ning kuhu mul õnnestus juhtumisi sattuda.

Kui targad sõnasepad huvitavate ettekannete vahel pause tegid, sooritas oma etteaste mulle lugupeetud Popop teemal "5 populaarsemat Eesti muusikablogi". Või sõnastas ta selle kuidagi teisiti, mõte jääb aga ikka samaks. Ühesõnaga on ajakiri [digi] ära märkinud muusikablogide maastikul uitajaid ja paari lausega neid iseloomustanud. Blogis filmsmusic on need kõik kenasti välja toodud, aga korrata võib ju ikka:


Eestis on
indie-muusikast blogijad kõige elujõulisemad. Selle tõestuseks on Penny Lane'i head ja halvad sõnad indie-plaatide ja -ürituste kohta. Isiklikut ja vahetult. penny-l.blogspot.com

Kõrvaklappidest käib läbi kõik, alustades Eurovisiooniga ja lõpetades räpaste keldriurgaste vihase indie'ga. Ei puudu ka külastatud kontsertide ülevaated. k6rvaklapp.blogspot.com

Polkast rokini ja diskost
metal'ini, aga põhirõhk klubiseinte vahele jääval muusikal, kõik see mõnusas huumorikastmes. viljaveski.blogspot.com

Popop annab ülevaate olukorrast popmuusikarindel. Esindatud on ülevaated ja mõtted mitmetest erinevatest stiilidest ja lähenemistest.
www.popop.ee

Muusikablogi, mida teeb rohkem inimesi kui ühel käel sõrmi. Põnevaid muusikaleide nii Eestist kui ka mujalt, põhirõhuga Skandinaavia maadest väljaimbuval heliloomingul.
microlips.blogspot.com


PS! Ja üks pisike mõttetera kõikidele blogijatele, mis samuti pärit NAKilt Tõnis Hiiesalu ettekandest: ära kunagi blogi halva tujuga!


7 kommentaari:

k6rvaklapp ütles ...

Ma mäletan, et ma veel juunikuu alguses ostsin selle ajakirja. Nägin siis oma blogi ka seal sees ja mõtlesin, et ohoh. Järgmine päeva oli paraku juba meelest läinud ja meelde tuli alles siis kui Soprano sellest oma blogis kirjutas, ligi kuu hiljem.

Järgmine kord võib end näha äkki Q, Mojo, Rolling Stone, NME, Uncut'i või mingi muu sellise sisemuses. Tegelikult piisaks Ekspressi Areenist kah.

Soprano ütles ...

Mul on [digi] tellitud, aga kuna kodus kuigi tihti ei käi, siis lugesin ajakirja hiljem. Mitte küll päris kuu aega hiljem, aga mõte seda kajastata tuli teist korda lugedes juba siis juulis.
Umbes selline back story sellele teemale. :)

Penny Lane ütles ...

Ja aitäh, et seda tegid. Äkki siis tuleb varsti seal nendest filmiblogidest ka :)

Et siis edasi Areeni poole :D

k6rvaklapp ütles ...

Seda tahtsin ka mainida, et seesamune Soprano postitus on viimaste päevade suurim lugejate meelitaja minu blogi. Päevarekordini samas veel kaugeltki ei küüni.

Soprano ütles ...

Hea kuulda. Aga huvitav, kui paljud ajakirja lugejad viitsisid juunis/juulis neid aadresse netti trükkida... On selles osas ka mingit suurenemist märgata olnud?

P.S. sry õigekirja pärast eelmises (kajastada). Oskan kirjutada küll. :)

Penny Lane ütles ...

Ma ei teagi, mina pole vist eriti märganud, et oleks suurem tung olnud, aga mine sa tea.

Anonüümne ütles ...

nii, proovisin juba eile, äsja tsivilisatsiooni servale tagasi jõudnuna kommenteerida, aga elektriraudtee ronginett lülitas ennast täpselt siis välja kui komm valmis oli küpsenud.

igatahes - pool juunit mõistatasin, miks popop.ee-lt wordpressi tavalisest mõnikümmend külastust rohkem tuleb. ma usun, et sain vastuse ja seega ikka viitsiti küll aadresse ümber tippida pisut.
seda ei tea, kas uusi fänne tekkis sellest spektaaklist.