pühapäev, juuni 29

Pühapäeva õhtu Tartu Popi ja Roki Instituudiga


Täna õhtul kl 20:00 andis pea tunnise kontserdi Tartu Popi ja Roki Instituut. Ega ei saaks öelda, et nad kuigi tihti esinevad ja kui ma neid kuulama satun, on mul pärast jälle nii hea meel, et nad on.

Antoniuse õue poole mööda Toomemäge liikudes, kuulsin juba kaugelt, et miski bänd on peal, kostus nagu oleks TPRI ja nagu poleks ka. Äkki on mõni eelmine bänd peal, mõtlesin. Pärale jõudes oligi TPRI.

Mulletiga Kulpa oma uhkete uute Gretschi puna-mustade trummidega ja kaks uut liiget, keda ma varem pole TPRI-ga koos esinemas käinud: Liinale lisaks veel üks naislaulja ning flöödipuhuja. Ja mis mind täna kõige enam positiivselt üllatas, et kitarrivirtuoos Siimu ette oli tõstetud statiiv koos mikrofoniga, et ta saaks laulda. Ja lauliski. Ja see oli nii äge!


Instituudi kava koosnes täiesti uutest lugudest. Vähemasti polnud mina neid varem kuulnud. Väga hästi komponeeritud ja nii nendelikult huvitavad ja pisikese kiiksuga.

Nagu ei oskagi midagi muud lisada. Vaikne ja päikesepaisteline pühapäev koos TPRI-ga pani pikale töönädalale rõõmsa punkti. Aitäh!

Kommentaare ei ole: