kolmapäev, oktoober 21

Nädal kisub keeruliseks



Võta või jäta kõik. Ausalt ka, selline tunne on, kui vaadata, mis sellel nädalavahetusel (alustame loomulikult neljapäevast) kõik toimub.

Neljapäeva õhtust rääkisin juba eelmises postituses.

Reedel, muideks, toimub Tallinna Mustpeade majas Ewert & The Two Dragoni uue plaadi pidulik esitlus. Kaasa teeb ka ansabelt Dahling. Algus kell 21.00, pilet 75.-. Kui Dragonid suudavad mõni hetk tagasi Tartus kuuldut-nähtut kasvõi natukenegi Tallinna kaasa tuua, siis julgen seda üritust soojalt soovitada.

Kes oma sammud aga Tartusse sätib, siis Genialistide klubis esineb ports artiste, kes kõik Veljo Tormise loomingut usinalt töötlema hakkavad. Tallinna töötlemine oli kuuldavasti väga huvitav olnud. Kaasa teevad näiteks Kirtana Rasa, 3 Pead, Eva Mitreikina, Aivar Tõnso, Taavi Tulev, Jaan Pehk jt. Algus 21:00, pilet 75.- (ärge siis unustage 100-kroonist "kuupiletit").

Samal õhtul esineb Tartu Pärmivabrikus Joose Keskitalo ja Kolmas Maailmanpalo Soomest ning Eestimaa oma geenius Multiphonic Rodent. Algus kl 21:00, pilet 75.-. Diskot teevad Eha tänava poisid.

Ja siis on veel klubis Plink Plonk Vaiko Eplik & Eliit. Jõudu, tartlased!

Mnjah, aeg liigub ruttu. Selle tunnistajaks on asjaolu, et järjekordne Odessa POP tuleb. Eelmiselt õhtult Pärmivabrikust tuuakse Tallinna soomlane Joose Keskitalo, Eestit esindab vääriliselt 3Pead. Kogu ivent toimub laupäeval, 24. oktoobril Juuksuris. Pilet 100.-/75.-. Vaata pikemalt: odessapop.ee



Laupäeval muutub Genklubi jällegi Myyrilille täikaks! Täika hakkab kell 12, aftekas samas kella üheksa paiku. Päeval lisaks laadale avatud ka vinüülipood Fonofon ja taaskasutusbutiik Berliin!

Vaata lisa:
http://myyrilill.blogspot.com/
http://www.genklubi.ee


Kella üheksasel peol keerutavad vinüüle:

Taavi Laatsit aka Galaktlan

Möls

Ahti Lill

Errki

+ teemakohased visuaalid

Algus 21.00, pilet 50.-


Jaa, muidugi. Hõiskan ka selle välja, kellel kahe silma vahele jäänud, et Flaming Lipsil on uus plaat väljas. Nimi "Embryonic". Päris hull ketas on. Mõneajatagusest pophitist "Yeah Yeah Yeah Song" ja imeilusatest ballaadidest nagu minu jaoks on näiteks "Do You Realize?" on astutud pikk samm eemale.

Plaadil teevad kaasa ka näiteks MGMT mehed, kes annavad järgmise aasta esimeseks pooleks uue albumi lootust. Lisaks on Flaming Lipsiga mestis ka Karen O Yeah Yeah Yeahst.


Flaming Lips - Worm Mountain (feat MGMT)





Nojah, pühapäeval peab vaatama ka Superstaari saadet ju. Pöidlad pihku Kenele ja Martenile:


Marten Kuningas - Starman




Kene Vernik - Taking Off


Kommentaare ei ole: