esmaspäev, august 24

Uut Eesti muusikat


Nädalapäevad veel ja käes ongi september, mis ühtlasi tähendab, et suvi on sisuliselt läbi. Raske tunnistada, ma tean. Aga õnneks on sellest suvest päris palju häid asju sügisel-talvel meenutada Ühe viimase sündmusena tasub veel kaasa haarata sel reedel von Krahlis toimuv Rada7 kümnes juubel. Muideks, radalaste magamata öödest ja töid täis päevadest saate pikemalt lugeda sel neljapäeval ilmuvast Eesti Ekspressist.

Kui vaadata siin-seal tibake ringi, siis sügise algus ei tõotagi nii nukker tulla, kui esialgu paista võib. Nojah, selle vastu ei saa, et ööd pimedad on ja tänavavalgustuse pealt kokku hoitakse. Saan aga rõõmustada kõiki orkestri Chungin & Strap-On Faggotsi austajaid. Just-just, te aimate õigesti - septembrikuu esimesel poolel ilmub kaua-kaua oodatud esikalbum. Kannab see sama nime, mis ansambelgi.

Praegu ripub poiste myspace'i kodukal üleval ka kaks plaadile jõudvat lugu "Cats of Destiny" ja "The Professional Skinny Girl". Esikplaadile tuleb kokku 11 rada. Esitlused toimuvad nii Tallinnas kui Tartus, aga neist pikemalt natukene hiljem.

Et siis myspace'i leiab siit

Kommentaare ei ole: