esmaspäev, märts 30

Tähelepanu, valmis olla START! Sel nädalal tuleb Ans. Andur uue albumiga. Stopp!

Hei kõik, kes siiani Ans Anduri kontsedri ajal lava ees hüüavad: "Valel on lühikesed jalad" (välja arvatud Painkiller, kes on priviligeeritud). Loetud tundide pärast saate juurde plaaditäie uusi lugusid. 1. aprillil ilmub Paide poiste kolmas "päris plaat", millele pandi seekord nimeks Kiletron ja näeb välja selline:

Plaatide pidulikud esitlused toimuvad traditsiooniliselt ikka kõige pealt Tallinnas ja siis Tartus. Seksound teeb oma tiimiga seekord debüüdi rokiklubis Tapper, Tartus peatutakse armsaks saanud Genialistide klubis. Lisaks Anduritele näeb laval legendaarset ÖÄKi ja ülimenukat triot Popidiot. Et tartlased, kes jäid Popidioti esitlusest ilma, teil on nüüd võimalus - "Antenna Of Love" tuleb külla. Õhtu DJ Villu Kraan!! Plakat näeb välja selline:

Esitlustel siis otse loomulikult võimalik hankida plaate sõbrahinnaga ja lisaks sellele on Seksound kohal kogu oma davaariga, mille seast leiab juurde toodetud Popidioti särke nii meestele kui naistele ning Ans. Anduri tutikaid pluuse, mis näevad välja sellised:


Et siis lühidalt:

03.04 @ Tapper, Tallinn
04.04 @ Genialistide klubi, Tartu

Aeg: 21:00
Pilet: 75.-

Plaati saab tegelt tellida ka juba. Näiteks siit

Aga nüüd ma lähen ja ümisen edasi pala "Mu binoklis". Läheb kolmas päev juba.

Tsau!

www.myspace.com/ansandur


PS! Nautige viimaseid päevi tasuta last.fm-i raadiot. Varsti on pidu läbi või siis läheb kolm euri kuus. Ei tea, mis saab, kui on internett, aga öösel pole midagi kuulata :(

2 kommentaari:

pytse ütles ...

seekordsel kontserdil ilmselt lasen bändil uusi lugusi mängida ja vahele karjuma ei hakka

Penny Lane ütles ...

Sul on blogi v??