esmaspäev, märts 2

POPDADA by Barthol Lo Mejor

Nüüd on aeg rääkida veidikene ka raamatutest ja ühtlasi täita lubadus. Õigemini ühest raamatust, mis on tihedalt seotud muusikaga :)

"Popdada 2007-2008"

Raamatu autor Barthol Lo Mejor on üks tüüp Tartust, kes kallistab tänavatel vastutulevaid tüdrukuid ja terve suvi oli tal eesmärk orkutis kokku saada 1000 sõpra. Vist sai ka.

@ Maailm (myspace.com)

Lisaks sellel on ta võimeline kell kaks öösel Illegaardis täiesti puhtalt perspektiive joonistama, hõbedased disko-klapid peas. Jah, muusikat teeb ka.

Sügise hakul andis Barthol Lo Mejor välja raamatu, millele sai pealkirjaks "Popdada 2007-2008" ja selle väljastas MTÜ Värske Rõhk. Raamatut on võimalik täiesti vabalt suurematest raamatupodidest hankida. Köite leiab ka väga hõlpsasti üles tänu väga ägedale kujundusele, mille teostajaks on Martin Rästa aka Mammut. Lisaks välisele ilule näeb raamat ka seest väga kihvt välja - roosa, must, valge, erinevad fondid ja messengeri-stiilis dialoogid.

143-l leheküljel hargnevad lahti erinevad fragmendid Barthol Lo Mejori päevadest, öödest, mõtetest, hommikutest. Tema koos oma heade sõpradega joovad katustel šampust ja koffi, ei saa aru, miks inimesed hommikuti tööle lähevad ja puhuvad selle taustaks muretuid neoonkollaseid seebimulle. Tihti saadakse kokku oma koduklubis Glämm ja tantsitakse ja kuulatakse (elektro)muusikat, näiteks Crystal Castles'it. Parkides tulistatakse üksteist veepüstolitest ja jagatakse roosat nätsu. Oluline koht on ka loomulikult riidemoel, hästi lähevad kaubaks glitrid ja muu läikiv kama. Mõnus, kulgev, muretu ja lill. just nagu Barthol Lo Mejor oma "päris" elus, kui ta tüdrukuid kallistab.

Barthol Lo Mejor on oma lühikestesse tekstidesse sisse pikkinud erinevaid loonimesid. Koostasin neist nimekirja. Olgu see soundtrack raamatulugemiseks :)

Mylo - Rikki.wav
Peaches - I U She.mp3
Ladytron - Commodore Rock.mp3
Basement Jaxx - Flylife (RonisIze rmx)
Edge of Dawn - Losing Ground.mp3
Felix da Housecat - Shes So Damn Cool.mp3
Miss Kittin - Modeselektor - Hasir.iaf
Give Me ChemiCalls on the Roof
John B - Russian Girls.iaf
Ec8or - We Are Pissed.mp3
Electrosexual & Scream Club - I'm Going Crazy LIVE Toulouse.iaf
Jessica Simpson - You Spin Me Round (Like A Record).mp3
Kiss Kiss and Bang-Bang Baby.mp3
Matthew Dear - Reason and Responsibility.ogg
Vitalic - No Fun.mp3
Electrocute - Car Bomb Derby.iaf
Kiko - End
Miss Kittin - Soundtrack Of Now.iaf
Peaches - Lovertits
Fischerspooner - All We Are.iaf


Barthol Lo Meyor @ myspace
Värske Rõhk

Crystal Castles - Air War

Kommentaare ei ole: