teisipäev, veebruar 17

Reedel saab jälle Vastikut Diskot



Reedel (20.02) oodatakse kõiki, kellel salajane tõmme kõige vastiku vastu alates kella 21.00st Tartu Kultuuritehasesse järjekorras viiendat Vastikut Diskot tähistama.

Ees ootab kahe saali jagu kõrvulukustavaid muusikalisi ülesastumisi, okseleajavad ruumielemendid ja joovastav baarilett.

Esinejate nimekirja kroonivad artistid nagu Pastacas (www.myspace.com/pastacas) ja Leegitsev Sidrun (www.myspace.com/leegitsevsidrun); elektrooniliste helidega astuvad üles I’ll Hit Her (www.myspace.com/illhither), Plastic Whore (www.myspace.com/plasticwhoreland) ja Kinkymint (www.myspace.com/kinkymint); oma ekperimentaalkavaga esineb ka Wrupk Urei; uustulnukatena toob Vastik Disko lavalaudadele ülituusa hiphopi artisti Doctor Normali (www.myspace.com/doktornormal) ja elektrolainetes seilava Kapten Zanduri (www.myspace.com/andrussik).

Plaadimuusikat valivad DJ Professional, Jürgen Tamme, Eha tn Poisid ja Maiasmokk.

Pileti saab kohapeal lunastada 75 krooni eest. Sissepääs eeldab kohustusliku stiilielemendina monokulmu.

Vastik Disko on kultuurisõprade ühingu Uus Noorus legendaarne Tartu pidudesari, mille raames ei hoita tagasi oma räpasemaidki salasoove, kahtlasemaidki kõrvalekaldeid ega kohkuta piiridest üle astumise ees. Vastik Disko on koht, kus end loomana tunda.

www.uusnoorus.ee

Kommentaare ei ole: