esmaspäev, veebruar 9

Genialistide Klubi jääb Tartusse

On põhjust taaskord teha juttu Genialistide Klubist. Nädalavahetus on möödas ja Tallinnas maha peetud festival selleks korraks otsas. Kuidas läks?

Räägib Ivar Põllu:

Kui palju kolme pärva jooksul pileteid müüdi ja kui palju raha Klubi tarbeks õnnestus koguda? Kas annetusi on kontole tulnud?

Müüsime pileteid üle 800. Festivali kulud pole veel päriselt selgunud, etteekavatsetud kuludele lisaks läksid mõned laenatud asjad mustlasena Tallinnas rännates katki ka ning need tuleb veel kinni maksta-parandada. Aga usutavasti see kogutud raha jääb 65 000 krooni kanti.

Kas selle summa eest saab Klubis midagi suuremat ette võtta, kui jah, siis mis on esmased asjad?

Selle summa eest saab klubis kinni makstud ja paigaldatud lisatrepp, tehtud nõutud vaheuksed ja tehtud esimesed automaatse tuleohutussüsteemi maksed. Mõned tööd, mis ei vaja ehitusluba, on juba tehtud. Kui luba saabub, läheb trepp üles ja voila.

Kus maal GenKlubi oma võitlusega on ja kas on uued prognoosid, millal peod Magasini tänavasse tagasi jõuavad?

Seda ma ei julge üldse öelda, sest minu senised prognoosid pole paika pidanud. Ja siiani pole ka kohtulahendit. Igatahes Päästeameti nõudmiste taha enam asi ei jääks, selle poolest võiks üritused jätkuda juba järgmine nädal.

Kuidas sa ise hindad, kui seda on üldse võimalik teha, kas kohal oli rohekm tartlasi, kes tulihingeliselt klubi toetada soovisid või tallinlasi, kes bände kuulama tulid?

Tallinnlased ütlesid, et see oli tartlaste pidu. Ja mõni ütles seda isegi kuidagi irooniliselt - tegite endile peo. Miks mitte?

Millised on sinuni jõudnud vastukaja kogu sellest festivalist?

Enamasti hea.

Seda ohtu vist ikka pole, et Klubi Tallinnasse kippuma hakkaks?

Kippuda võib ju igale poole - ning mõnikord on hea ka minna, aga meie missioon on ikka Tartus. Selleks on meid nüüd ju toetuskontserditega ka "vannutatud".

Photos by Painkiller:


Flowers Of Romance

Rein Fuks ja Martin Jõela teevad pidu

Vaiko punases ja laulab

Nelikümmend

Honey Power

Dahling

Kommentaare ei ole: