teisipäev, jaanuar 20

U2 kutsub saapaid haarama


Täna ka päikest ei paista, (sry, ma ei tea, mis mul selle päikesega viimasel ajal on) aga üheks parimaks live-bändiks tituleeritud U2 pani täna netti üles loo "Get On Your Boots", mis peaks siis tiba aimu andma sellest, kus suunas bänd peale 2004. aastal ilmunud "How to Dismantle an Atomic Bomb" sahka lükanud on. Teatavasti reliisib iirlaste au ja uhkus 2. märtsil paljude poolt kaua oodatud uue albumi, mille nimeks saab/on juba pandud "No Line on the Horizon". Produtsentidena on plaadi juures nikerdanud Brian Eno, Danny Lanois ja Steve Lillywhite. Lugusid on käidud salvestamas Londonist Marokoni. Kodulehe andmetel on plaadikujunduse teinud jaapani kunstnik Hiroshi Sugimoto.

Sissejuhatav singel "Get On Your Boots" peaks füüsilisel kujul ilmuma paari nädala pärast, aga kel mahti pole kannatada, siis lühikesel aadressil www.u2.com on lugu täies pikkuses kuulamiseks üles riputatud.

Kuna ma eriti ei oska U2-lt suurt midagi kunagi oodata, tundub esmamuljete najal, et tüübid on saanud parema looga hakkama kui Franz Ferdinand.

www.u2.com


4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"/--/ kuhu suunas bänd /--/ sahka lükanud on"??? omg, päris sujuv metafoor. :D

Penny Lane ütles ...

Nojah, noh!

Anonüümne ütles ...

Spot on with this ωrite-uρ, I actually believе this wеbsite
neeԁs far more attention. I'll probably be returning to read more, thanks for the info!

Here is my homepage; http://iphonerepairpuchong.com
Also see my web page :: iphonerepairpuchong.com

Anonüümne ütles ...

Very nice post. I definitеly appreciаte this
website. Continuе the goοd worκ!


Μy wеbsite: iphone repair kuala lumpur