kolmapäev, oktoober 31

PENNY LANE 1

Kui 1 aastane laps peaks idee poolest abita seisma, oskama lusikaga süüa ja vähemalt 5 sõna öelda, siis Penny Lane on aastaseks saamisel võtnud mitu sammu korraga ning 31. oktoobrist 2006 tahtnud üldjuhul öelda korraga rohkem kui 5 sõna.

Kui aastas kasutatakse üle terve maailma ära umbes miljard kilekotti, siis Penny Lane on selle ajaga suutnud postitusi teha veidi üle 300, päevas jõuab keskmiselt siia kanti 35 inimest ja aasta jooksul on külastusi tehtud ligikaudu 13 000. Enamjaolt jõutakse siia nn otseteedpidi, läbi google´i otsingu ja peamiselt läbi Orkut´i, Eesti Päevalehe, Rada7-e ning Microlips´i blogi. Nii palju statistikast.

Väike eksisteerimisperiood on tegelikult toonud üllatavalt palju vastukaja. Näiteks minu krooniliste kirjavigade kohta. Selle aasta jaanuaris sain tänu Penny Lane´i lehele võimaluse avaldada siin kirjutatut laupäeviti SL Õhtulehe vahel ilmuvas muusikalisas Saund. Aitäh Tõnu ning tervitused toimetajale Madule! Bloginduse suures maailmas on vast kõige märkimisväärne tõik, et konkursil Ajaveeb 2007 tunnistati Penny Lane teiste väga väärikate blogide seas parimaks muusikablogiks. Siiani kannan võidetud suurt, pehmet ja rohelist pusa ja imede kombel pole ma suutnud ka saadud tassi ära lõhkuda.

Mõne aja pärast lülitati Penny Lane Eesti Päevalehe blogide rubriiki. Üheks toredamaks võimaluseks pean ka Rada7 heaks kirjutamist ja väga heade muusikablogijatega (K6rvaklapp ja Martin Jõela) näost-näkku kohtumist 5. oktoobri üritusel. Aitäh ka minu kahele külaliskirjutajale Berit Niin´ile ja Merlin Kikasele.

Miks ma seda kõike teen? Pole oma eraelu? On küll. Mulle lihtsalt meeldib. Kirjutage ja joonistage mulle edasi: penny-l@planet.ee

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ahah. Palju õnne! Jõudu ja rõõmu edaspidiseks!

k6rvaklapp ütles ...

Nääh, mind mainita ka ära. Kui see oleks minu blogi sünnipäev, siis mainiks, et tänu sulle sain esimest korda plaate mängida.

Aga jõudu edaspidiseks ja kindlasti kirjuta edasi.

Wilson W. Wilson Jr. ütles ...

Kui poleks olnud Penny Lane'i blogi, oleks minu omad jäänud sündimata. Aitäh ja õnne!

Penny Lane ütles ...

:)

ARTISHOK ütles ...

palju õnne kullake, ametlikud tervitused Artishokilt ja et siis see järgmine level jõuaks ruttu kätte ;)
maarin

Penny Lane ütles ...

Aitäh, ma loodan ka, et varsti jõaub. Ja kas Artiśok on kodumaa pinnal tagasi?