kolmapäev, september 26

Muusikablogide eri




Dahling, Honey Power ja Lack of Eoins annavad ühise kontserti

5. oktoobril kell 21 toimub Genialistide Klubis kontsert, kus üle pika aja astub publiku ette üks Eesti britpop-muusika alustalasid - ansambel Dahling. Bändi ülesastumised on erakordselt haruldased - nende viimastel aastatel antud avalikud esinemised võib napilt kahe käe sõrmedel kokku lugeda. Läbi aastate ustavat kuulajaskonda enda ümber kogunud Dahling on hoidnud oma fänne pikalt ärevil ka uudistega peatselt ilmuvast kauaoodatud plaadist.

Koos Dahling´uga astub üritusel üles Lõuna-Eesti mitteametlik lo-fi kuningas, ansambel Honey Power. Bändi esimese albumi - kriitikute heakskiidu nii siin- kui sealpool piiri pälvinud "Macrosilly" -ilmumisest on möödunud juba aasta ning nelik nokitseb hetkel hoogsalt uue materjali kallal. Sellest, kuhu suunda ansambel oma värskes loomingus tüürib, saab aimu kontserdil.

Õhtu kolmas esineja Lack of Eoins saabub Viljandist. Bändi muusikat on naljaga pooleks iseloomustatud kui krutskiga indie-rock'i. Vaatamata oma noorusele on Briti uue muusika hoovuseid hästi tunnetav nelik suutnud vanemates tegijates parasjagu nii kadedust kui ka imetlust pälvida.

Lisaks toimub ühise kontserti raames ka tantsupidu märksõnaga „Eesti muusikablogijate eri". DJ puldist leiab kolm Eesti parimat muusika-ajaveebnikku, kes lasevad muusikat, mida nad oma blogides kirglikult kajastanud on.

Plaate keerutavad*

K6rvaklapp (www.k6rvaklapp.blogspot.com),
Martin Jõela (www.zone.ee/joela) ja
Penny Lane (penny-l.blogspot.com)

5. oktoober

Genialistide Klubi, Lutsu 2, Tartu

Algus kl 21

Pilet 50.-

www.myspace.com/dahlingband

www.myspace.com/powerhoney

4 kommentaari:

k6rvaklapp ütles ...

Mul jäi Rada7's silma, et sul on täna sünnipäev. Palju õnne!
Oleks see üritus täna laseks mingi sooviloo ka sulle. Või sünnipäevaloo.

Penny Lane ütles ...

Aitäh! Eks 5. okt saab veidi ehk tähistada. .)

Wilson W. Wilson Jr. ütles ...

Ma päris soovilugu ehk ei mängi, aga Ajamasina blogis ühe loo kallile sünnipäevalisele ikka pühendada võin. Veel kord õnne!

Penny Lane ütles ...

Suur aitäh! Väga armas Sinust.