esmaspäev, september 3

Anne Veski

Pühapäeval esitles Genialistide Klubis oma duubelplaati Lõuna-Eesti Nick Drake ehk Kago. Varem Õunaviksi alt ilmunud kaks EP-d said Seksoundi abil ühistete kaante vahele ning seda sündmust kogunes tähistama tubli hulk inimesi, kelle seas ka tuntud kultuuritegelased. Meeleolu oli rahulik ja intelligentne.

Kago esinemist kuulas publik täies vaikuses ja tähelepanelikult. Ta ise oli lihtne, õrn ning ladus üksteise otsa geniaalseid kitarrikäike. Ilus. Ilus. Ilus. Ja parajas koguses mahedat huumorit.

Bad Apples püüdis sel õhtul pilku imekauni solisti Helina Risti julge outlook´iga. Suurem osa Eesti naistest sulgeb ennast lapse ootel olles nelja seina vahele, loevad sadu beebiraamatuid ja lõpetavad suhtlemise vallaliste sõbrannadega. Helina aga astub julgelt lavale, nõksutab kelmikalt laulude rütmis jalga ja tunneb tähelepanust suurimat naudingut. Võib-olla oli see üks meeldejäävamaid Bad Applesi esinemisi. Huvitav kooslus.

Ja Honey Power. Noh, võib öelda, et HP tundis ennast laval hästi, sest heli oli hea ja kõike oli korralikult kuulda. Kuigi prožektorivalgus paistis otse silma ja publikut ei näinud, tundus, et läks korda.

Peale üritust suundusime Riiga ning Tursk näitas meile Youtube´st videot noorest Anne Veskist. Sellest ka postituse pealkiri. No, see oli ka tegelikult päris suur elamus meile. Siit see video tuleb:

Anne Veski - Ehavalgus

Kommentaare ei ole: