kolmapäev, august 8

Kaks ilmunud ja kaks ilmuvat reliisi

The Magic Numbers, kelle Koit Raudsepp tituleeris Inglismaa Sõnajalgadeks (bänd koosneb kahest paarist õest-vennast, kes on abielusuhetes) annab endast taas märku. Vähem kui kuu pärast ehk 3. septembril tuleb müüki peale kahte albumit 6 looga EP "Undecided", millel on suurema osa laulu vaevast enda peale võtnud Angela Gannon. Lugude kirjutaja Romeo Stodart on lubanud, et Angela hääl sulatab ka kõige jäisemad südamed.

EP-lt leiab neli tuliuut lugu, lisaks on väske kuue saanud "Let Somebody In" (ilmus albumil "Those The Brokes", 2006, nagu ka EP nimilugu "Undecided"). Uuele versioonile on lisatud keelpillid, mille kallal on töötanud Robert Kirby - mees, kes on oma sõna sekka öelnud Nick Drake´i albumite "Five Leaves Left" ning "Bryter Layter" juures.

Loodetavasti leiab EP-lt väärilist jätku nende debüüdil ilmunud loole "Forever Lost". Teine plaat seda järge minu jaoks kahjuks ei pakkunud.

Hetkel tuuritab nelik ringi mööda UK-d ning veedab aega Rufus Wainwright´i kontserttuuril USA-s.


Kodukas


Oktoobri alguseks on lubanud oma kolmandat kauamängivat ka inglihäälne Katie Melua, keda on kahe esimese plaadiga saatnud suursugune edu, tõstes ta 2006. aastal enim plaate müünud briti naisartistiks maailmas.

Gruusias sündinud ja Inglismaal sirgunud naine on öelnud oma peagi ilmuva plaadi kohta, et see on eelnevatest küpsem, kuna ta ise on vahepeal vanemaks saanud. Ehk siis 22-aastaseks!! Album saab nimeks "Pictures". Praeguseks on väljas esimene singel "If You Were a Sailboat"

Kodukas



Vahepeal on oma debüütalbumitega saanud hakkama Air Traffic ja GoodBooks. Mõlemad ikka ja jälle ning taaskord UK-st
.


Air Traffic´u "Fractured Life" on saanud päris korraliku stuudiolihvi ning sellel kõlab võib-olla veidi rohkem klaverit kui Coldplay loomingus, kuid muu on üsna sarnane. Isegi frontmani vokaal. Aga on kohti, mis mulle meeldivad. Kui vaadata bändi kahte videot singlitele "Charlotte" ja "Shooting Star", siis neist viimane rõhub selgelt teismelistest tüdrukute kuulajaskonnale. Kurblik bänd, meloodiliste lugudega ning jõulise trummariga.

Kodukas



GoodBooks kõlab esialgu nagu Good Shoes, nime poolest ma mõtlen, kuid nende muusika on palju põnevam. "Control" võib olla hetkel aktuaalne, kuid mõne aja pärast unustatakse. Tõenäoliselt. Viletsa kliimaga riigist tuleb kitarripõhist popmuusikat nagu maiustusi Kalevi kommivabrikust. Kõik ei maitse, kõiki ei jõuagi maitsta. Ja nii jäävadki mõned igavesti poeriiulitele. Kui GoodBooks´i esikalbum oleks assortiikarp, siis mõned suutäied valiksin sealt välja küll.

Kodukas


Air Traffic - Shooting Star

Kommentaare ei ole: