kolmapäev, juuli 11


Moonbabies "Moonbabies At The Ballroom"
(Parasol, 2007)

Kui oled just klaarinud ära väga suure jama, mis on sind teinud paariks päevaks täiesti töövõimetuks ning koju jõudes kuulad käesolevat albumit, valdab tunne, et kõik läheb veelgi paremaks. Palju paremaks kui oli varem. Võiksid olla suisa võlur.

Moonbabies´i kolmas album on nii kergendava toimega ja õhuline, et see paistaks justkui läbi. Mehest ja naisest koosnev duo teeb pilvise õhtu päikesepaisteliseks hommikuks. Sellist muusikat ongi vaja ühele külmale Põhjamaa inimesele, kelle suurimaks igatsuseks enamikust aastast on soe suvi. Ehk seepärast ongi teispool Läänemerd tehtavas muusikas kuulda veidi naiivset kuid iseteadlikku tooni, mis rõhuvad pilverünkad laiali ajaks. Rootslaste "Moonbabies At The Ballroom" on kohati lohutavalt kurb ja hajameelne. Ja nii ilus pop-muusika, et ma kardan, et mul ei tule tänasest filmiõhtust midagi välja. Lasen end uputada unistavasse kajasse.


Myspace
Kodukas

See konkreetne lugu võib-olla ei iseloomusta kõige paremini kogu albumit (noh, et on kõige "magusam" sealt), kuid praegusel hetkel mõtlesin, et see kitarrikäik on nii ilus ja panin selle siia. PS! Hoidke oma sõpru!

Moonbabies - Walk On My Feet

2 kommentaari:

Wilson W. Wilson Jr. ütles ...

Järgmises Ajamasinas Kuubeebid sees!

Penny Lane ütles ...

Äge