neljapäev, veebruar 4

Antonina




Kopp-kopp! Ei-ei, ma pole talveunes. Olen siin ja teie päralt.

Ja selleks, et teid nädala ja mõne päeva pärast välja kutsuda. Põhjus on lihtne. Erinevatesse Facebooki testidesse sisse imbunud, indie, disko, d'n'b jne jne rahva ajju tembeldatud von Krahlis toimub reedel, 12. veebruaril paari kuu tagusel Odessa Popil debüteerinud Antonina singli-video esitlus. Minul isiklikult pole veel olnud võimalik ansambli Antoninaga näost-näkku kohtuda, ent vastukaja, mis minuni levinud, on olnud vastuoluline. Ma usun, et see on väga hea märk. Vähemalt piisavalt veenev, et kasvõi puhtast uudishimust kohale minna ja ise oma arvamus kujundada. Ma olen küll veidi ettevaatlik, ent ei ütle enne miskit, kui pole pilt päris selge. Huvi on :)

Igatahes kirjutab Antonina enda ning saabuva ürituse kohta:
Reedel 12. veebruaril Von Krahlis toimub ürituse BiiT sarjas süntpop ansambli Antonina esimese singli ning video esitluskontsert ning Maria Juur'e muusikalise üllitise UNCANDY elu esimene esinemine. Samuti teeb performance-karaoke-õhtujuhina debüüti Ekspressi Areeni poolt tuleviku kultuuritäheks tituleeritud kunstnik Dmitri Gerasimov.
Uksed avatakse kell 23:00 Esinevad ka DJ'd Tauno Maarpuu ja Madis Nestor, VJ Karl Saluveer.

Antonina on arvuti-süntesaatori-kitarri-hääle abil musitseeriv trio. Esmakordselt sai esinetud mullu novembris Odessa Popil. Samas väga palju esinemisi pole ette võetud, kuna vaatamata antud muusikastiili rämepopile maigule ei tahaks iseennast üle-ekspluateerida. Antonina laulu- ja loometüdrukuks on disainer Helene Vetik, sündi- ja saundimeheks it-mees Andres Nõlvak ning kitarritab Mihkel Masso.
Masso: "Kas sa veel kurvemate sõnadega laule ei taha kirjutada?"
Helene: "Need ei ole kurvad, lihtsalt on sellest kuidas inimesed lahku lähevad."
Singli esitlusmaterjalide kujundajaks on eestis "vabakutseline" kuid väljamaal armastatud psühhedeeliliste mustrite vorpija Robi Jõeleht.
Singel sai salvestatud StereoTunnelis.

UNCANDY aka Maria Juur on hetkeseisuga EKA kunstiajaloo tudeng, kuid kindlasti omasuguste seas üks parajalt värviline vildikas. Muusikaliselt ilmutanud end Seksoundi kogumikul "Kohalik ja kohatu" 3, kuid põhiliselt myspaces. Maria ei häbene enda kohta öelda ka lihtsalt pop tart.

lisalinke:

2 kommentaari:

andres ütles ...

eks näis, jah.

Penny Lane ütles ...

näis-näis