teisipäev, juuli 14

Märksõnaks on sel nädalal Tartu - palju kontserte, ägedaid inimesi ja ootamatuid kohtumisi

Huhuu-huhuu!!

Nüüd tuleb kopsud julgelt õhku täis tõmmata, sest läheneb selle suve kõige kuumem nädalavahetus, mis otse loomulikult tipneb festivaliga Plink Plonk. Aga teeme nii, et alustame ikka algusest ehk siis neljapäevast.

Tähelepanelikud muusikasõbrad teavad juba ammu, et suviseid neljapäevi sisustab von Krahlis väsimatu Risto Karupoeg. Sel korral ehks siis juulikuu kuueteistkümnendal päeval sisustavad õhtu Karupoja kutsel Tartu vanad ja täitsa uued peerud ehk siis ansambel Honey Power ja fuzzpop-elektroonika duo Badass Yuki!

Ajalooline õhtu tuleb, sest tegu on Coca-Cola Soundwave powered by MTV bändikonkursi poolfinalisti Badass Yuki täiesti esimese kontserdiga. Muideks on võimalik neid veel konkursi finaali aidata. Anna oma hääl siin: https://www.soundwave.ee/bandcomp/bandcomp09/clipgame_view/12/

Neljapäeval leiab plaadimasinate tagant Glorious Ingrido:

Reedel tasub end vaikselt Tartu poole sättida, sest Genialistide klubis tuleb pidu, kus laivi annavad Värav ja ansambel Voog. DJ: Don Erikson (athens sound), Smaddy (athens sound) ja Daysleeper (maailmamustrid).

Ja siis tulebki juba laupäev ehk Plink Plonk. Aga enne võib korraks läbi tsekkida ühest kohast veel:

Päeval kell 12 pannakse kauplus Pitsi hoovis (Rüütli tn 4) püsti laat! Tekstiilikunstnikud, vidinameisterdajad, avastajad, kõik on kohal! ja kui sulgi midagi lahedat sahtlitesse või voodi alla kogunenud, mine ja kauple - aga kuna müügikohtade arv on piiratud, anna palun oma osalemissoovist kiiresti teada. Osavõtumaks on 100.- kr, stange ja/või laud tuleks endal kaasa võtta. Kauplejad võiksid kohal olla kell 11.30. Aga muidu kõik tasuta ja tantsida saab ka veel.

Plongi ajakava on ka muideks paigas:

14.00 LAVA Estraadiraadio (EST)
15.00 TELK Dynamite Vikings (DEN)
16.00 LAVA Agnes Mercedes (SWE)
17.00 TELK Chungin & The Strap-on Faggots (EST)
18.00 LAVA The Brothers Movement (IRL)
19.00 TELK Talbot (EST)
20.00 LAVA Kira Kira (ISL)
21.00 TELK Counterpoint (UK)
22.00 LAVA Joensuu 1685 (FIN)

Ja aftekas otseloomulikult klubis Plink Plonk koos Popidioti ja Winny Puhh.iga Pilet festivalipassiga 25, muidu sott.

Ja kel veel passi pole, võib õnne proovida - MTV jagab pääsmeid ning annab kaasa veel selle aasta ühe ägedama ansambli Joensuu 1685 albumi. Vaata lähemalt: http://www.mtveesti.ee/index.php?id=119049

1 kommentaar:

evert ütles ...

päris hull event oli, meeldivuse mõttes. Minu lemmar. Muusika poolest olid kaks-kolm bändi päris ägedad ka (: