kolmapäev, juuni 17

Läheb diskoks



Suvisel pööripäeval 20. juunil toimub Tallinnas Patarei vangla hoovis (Kalaranna 2) ühepäevane alternatiivmuusikafestival "Pööripunk". Päevane bändimaraton pakub muusikat pungist psühhedeelia ja progeni, õhtune DJ-ralli trallitab trajektooril reggae-dubstep-breakcore.

Värskeid helisid Tallinna põrandaaluse muusikamaastiku salamaailmast pakuvad folgiduo Jaan Felsland & Jarmo Lõhmusaar, psühhedeelne müratrio Tolmunud Mesipuu, Viimsi tantsuprogekvartett Kaja, kellele Pööripunk on ka esikalbumi esitluskontsert, meie oma pasunaküllast mustlaspunki viljelev Varuväljapääs ning tantsupunki tulistav Chungin & The Strap-On Faggots.

Vanadest tegijatest on platsis muidugimõista vanameister Villu Tamme bänd J.M.K.E. ning alati aus ja otsekohene Psychoterror.

Kui päeval pööritavad bändid, siis õhtul valivad head ja paremat seinast-seina tantsumuusikat diskobändi Stella tüdrukud, Iv6l, Karu, Selektor Pabek, Kyberkaru, Naabrimees & Laas ning Sibul.

Peole annavad hõngu juurde jurta ja tipid, kus põlev lõke jutustab pidulistele muinasjutte.Südaööl näeb tuleshoud. Kohapeal saab süüa ja juua. Pööripunk hakkab pöörlema laupäeval 20. juunil kell 16.00, pilet maksab lenduriga 75.- ilma 100.- krooni.


Kommentaare ei ole: