neljapäev, mai 28

Kohviradio läheb ka Plink Plonkile

Sel aastal löövad suurepärasel muusikafestivalil Plink-Plonk oma telgi püsti ka Kohviradio beduiinid. Ajutine klubi nimega Bling-Plonk paigutatakse laululava nõlvade kujutletavale lumepiirile, otse korrodeerunud traataia ja B lava vahele. Telk täidetakse rebenemise piirini maitsetu disaini ja veidrate istmetega. Ära ei unustata ka välist sära. See on Bling-Plonk! Ja olgugi, et seda kusagil välja ei öelda mitteametlikult on tegu festivali Schilling eksiilvalitsusega, mis on leidnud rasketel aegadel peavarju sõbralike tartlaste juures.

Programmiliselt on päeva esimene osa planeeritud Ornella Muti nimelise põllumajandussaate ja Raadio Kohila saate livelindistusena. Pärastlõunal - nii kella kolmest - algab aga massiline dj-pealetung. Niiöelda Normandia diskodessant. Üles astuvad Kohviradioga rohkem ja vähem seotud DJ'd. Umbes selliste tandemitena:

Estrada ja Priit Pallasma

Kreck ja Viljar Külvipind

Snafu ja Errki

Galaktlan ja Hannes Praks

The Birchess

Enn Sünk ja Dr. Love

Head telgivaiade rammimist!

kohviradio.com




PS!

Väljakuulutamata ajahetkel süütab Hendrik Luuk ansamblist Popidiot telgi lähistel suures tünnis grillitule ja valmistab 3 varrast eriti eksklusiivset sašlõkki. Saslõkk müüakse maha valmimishetkel sealsamas ja seda oksjoni korras. Oksjonil võivad osaleda vaid naisterahvad, kes on emotsionaalsed ostlejad. Hindu ei julge isegi ennustada.

Vot nii!

Plonk siis toimub 18. juulil.

Kommentaare ei ole: