teisipäev, mai 12

Daamid ja härrad! Täna õhtul Honey Power


Tahtsin täna meelde tuletada, et juba mõne päeva pärast esineb ansambel Honey Power värskes aga palju kiidetud klubis Plink Plonk. Ja ma tean, et kontsertpäevaks on neljapäev ja järgmisel hommikul peab tööle minema, blaa-blaa-blaa. Tegelikult on hoopis nii, et kui reedest päeva on üldse võimalik üle elada, siis tule ja korja üks energialaks eelneval õhtul. Honey Power lubab seekord oma elu pikimat setti. Ei tule mitu tundi, aga natuke üle ühe võibolla küll. Üle pika aja on ansambli palade hulka lülitatud kunagine menulugu "Casino Stoner", mille leiab albumilt "Macrosilly".

Uksed tehakse natuke peale kl 21 lahti ning siis kuuleb Honey Poweri inimeste poolt valitud muusikat. Bänd ilmub lavale u kl 23 ja pärast saab veel plaadimuusikat kuulata. Pilet ainult 50.-. Kuupäev siis neljapäev, 14. mai.

Tahaksin neljapäeva juba sisse juhatada. Umbes kuu või nii tagasi ilmus PJ Harvey'lt uus album "A Woman A Man Walked By", mis on sündinud koostöös John Parishiga. On väga hea album, peaks mainima. Küps ketas küpselt artistilt. Väga ilus. Paneksingi nüüd selle postituse lõppu sellelt plaadilt ühe loo, mis on üks mu lemmikuid. Kuulake seda kidrakäiku ja lihtsalt võrratut häält. Võib juhtuda, et antud lugu kõlab neljapäeval ka klubis Plink Plonk.

PJ Harvey & John Parish - Black Hearted Love





1 kommentaar:

k6rvaklapp ütles ...

See video on vist üks mu selleaastaseid lemmikuid. Lugu ise tüürib ka sinna väga kõrgele teiste aasta tippude sekka. Lihtsalt lummav.