kolmapäev, märts 19

Pia Fraus tuleb ja lööb


Pia Fraus on valmis saanud oma uue albumi “After Summer”. Euroopas annab selle välja 13. mail Seksound CD ja vinüüli formaadis, USA-s Clairecords CD kujul. Lisaks ilmub lisaradadega CD-versioon nädal enne, 7. mail, Jaapanis Vinyl Junkie Recordings alt.

“After Summer” produtsendiks on legendaarne Norman Blake (Teenage Fanclub, BMX Bandits, The Pastels etc). Bänd ja Blake vahetasid mitmeid kuid helisid failivahetusprogrammide abil ning tulemuseks on midagi maagilist. Neljas album on suure tõenäosusega nende seni parim. Pole muidugi ka midagi imestada, kui produtsenditoolil istus üks bändi iidolitest.


Kahes loos teevad kaasa ka mõned külalismuusikud – Eesti elektroonikastaarid Galaktlan ja Pastacas. Peale selle sisaldab “After Summer” juba hästi tuntud ja armastatud Pia Frausi saundi, oskuslikku kompositsiooni, palju stuudiotrikke ja eri kihte kitarre, süntesaatoreid ning mees-/naisvokaali. Uus plaat toob kindlasti varasemate fännide näole suure naeratuse, kuid on suurepärane sissejuhatus neile, kes pole veel jõudnud sellesse bändi süveneda.


Pia Fraus "After Summer" SEKs016


01. Springsister

02. Yenissey

03. Sailing Yes
04. Doctor Optimism

05. House Eaten

06. After Summer
07. Late Again

08. Mute The birds

09. Loveloops

10. Far Fade Whisper


Mõned uued lood leiab
bändi myspace lehelt.

Ettetellimine Muda Music veebipoest:
LP versioon
CD versioon

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ooh, mu (võibolla mitte kõige suurepärasem) kiirtõlge levib :)

MySpace üles pandud uued lood on igal juhul head, tahaks juba seda vinüüli käes hoida ja kuulata.

Penny Lane ütles ...

Väga hästi tõlgitud. Hea ja arusaadav!! Vinüüli tahaks jah juba kohe!