kolmapäev, detsember 5

Mona De Bo tuleb jälle!!!


Aeg on jõudnud nii kaugele, et varsti võtab tuurid üles Go See Your Neighbour Tour. Seda juba siis teist korda. Tänu esimesele korrale ning kontaktide tihenemisele sai siinne publik Mona De Bo suurepärasusest maitse suhu. Ja nad paluti sel suvel Plink Plongile. Peale seda olen nii mõnegi inimese suust kuulnud, et suutis duosse ära armuda. Selline oli ka minu esimene reaktsioon. Armumisest on nüüd aga saanud armastus.

Mis on Go See Your Neighbour Tour?

Mona De Bo solist-kitarrist Edgars Rubenis: Idee sai alguse 2006. aasta novembris, kui Mona De Bo ja Leedu kollektiiv Brainers Riias ühise live´i andsid. Kuna mõlemad bändid olid lainel tahaks-esineda-väljaspool-oma-küla, siis nõnda see mõte tekkiski. Esimeseks tuuriks kutsuti Eestit esindama Honey Power, otsiti esinemiskohad ning asi lükatigi käima. Kuue nädalaga anti kuus kontserti nii Eestis, Lätis kui ka Leedus. Sel korral oleme asja püüdnud veidi tuunida ning programmi on lisandunud Läti lühifilmid. Samuti on üritusel valminud koduleht: http://goseetour.com.

Esimese raksuga ollakse Eestis ja minnakse Riiga. Kevadel lisandub kaks kontserti ka Soomes. Sel korral on Leedu asemel tuuritamas Soome ansambliga The Rollstons ja Eesti poole pealt ikka Honey Power.

13. dets Tarus G-klubis, 14. dets Valga Rokiklubis, 15. dets Riias Dirty Deal Cafe´s ja 16. dets Tallinna Juuksuris.

3 kommentaari:

Lemmi ütles ...

seekord oled Sina see, who made my day! : )
Mona De Bo oli uskumatu elamus!
mis siis ikka, jääb vaid üle põletava kannatlikkusega järgmist tippnaudingut ootama jääda!

Tänudtänudtänud korraldajatele!

Wilson W. Wilson Jr. ütles ...

Ole hea, pane ajakava ka siia üles. Ja hea meelega kaupleks end Tallinna kontserdiks teie auto peale, aga te vist kihutate Riiast otse kilulinna?

Penny Lane ütles ...

@ Shalaya: tore kui saab rõõmu valmistada.

@Wilson: ajakava http://www.rada7.ee/?s=f&k=1&id=23271

Ja auto suhtes ma ei oska praegu vastust anda. Meil on lätlaste buss. See selgub. Annan teada!