esmaspäev, juuni 27

Ewert And The Two Dragons "Good Man Down"

(I Love You Records, 2011)

Ewert And The Two Dragonsi teine kauamängiv "Good Man Down" on olnud ilmumisest peale Eesti plaadimüügi edetabelite lemmiklaps. Ja mitte ainult Eesti. Ka albumi reliisinud plaadifirma I Love You Recordsi kodumaal Lätis saadavad meie poisse heakskiitvad muhelused. Selle üle tasub ainult rõõmus olla, et eriliste mainstream ambitsioonideta õrn, rahumeelne ja folki armastav indie-pop suudab vankumatult raadiosüldile "ära teha".

Peale seda, kui ma mõned aastad tagasi Ewert And The Two Dragonsit esimest korda esinemas kuulsin, tundus mulle, et see on üks selline Eesti bänd, mis pole justkui nagu päris õige bänd. Õppinud muusikute ja telesaadetest tuntud nägude mekk oli küljes - mõne manageri kokku pandud peamiselt ruudulisi särke kandvate ilusate poiste ansambel. Tekkis küsimus, et kas nad on ikka head sõbrad, kes tahavad koos pilli mängida ja laulda või on see lihtsalt üks järjekordne lühike, ajutine projekt. Aga muusika, mida see mitte justkui päris õige bänd tegi, klikkis esimesest taktist peale. Meeldis. Meeldib siiani.

Ajapikku on nad suutnud mulle tõestada, et nad pole pelgalt lihtsalt projekt vaid nende poiste vahel on tunda ühise suuna poole liikumist, ühes rütmis hingamist, ühiseid arusaamu. Ja minu arust on neil koos lõbus. Mulle meeldib, et ma kuulen albumilt "Good Man Down" veel enam, kui debüütplaadilt, kõikide liikmete suurt panust iga loo sündmisse ja kooskõlasse. Ja praegu taipan, et mul polnud kahtlustki, et Dragonsite ketas võiks mind ühegi kandi pealt alt vedada. Kõik kümme lugu on ühtviisi head. Aga siit ehk tuleb ka poiste suurim nõrkus - võimetus millegagi üllatada.


Arvustus ilmus Müürilehes

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

In the event you simply use a few days away from, which could minimize directly into the power to test specific items. fake gucci However ,, in the event you simply acquire several hours airline flight, next you’ll have an overabundance time and energy to loosen up as soon as you attain the vacation spot. gucci replica Irrespective of where an individual carry on the honeymoon vacation, you’ll desire to look at the routines that exist for your requirements. If you'd prefer to be able to chance or perhaps notice displays, look at a spot just like Nevada, UNITED STATES OF AMERICA. When snow skiing will be a lot more the factor, anywhere in the particular Bumpy Hills provides the right passionate honeymoon vacation escape. dior replica Or perhaps when you need to loosen up around the seashore or perhaps indulge in h2o sporting activities, people alternatives can be obtained also. chanel replica There are a selection regarding diverse routines you could indulge in on your own honeymoon vacation, thus it’s important that you take into account these prior to deciding to finalize the particular vacation. fendi handbags outlet Last but not least, carry out a small amount of study in to the achievable vacation spot to find out just how passionate it really is.