kolmapäev, juuni 29

Lihtsalt Schilling



Pole mõtet hakata kordama kõike seda, mida juba sadu kordi Schillingust kirjutatud on. Kõik niikuinii teavad, et 2. juulil pole muud, kui nokk Kilingi-Nõmme poole suunata ja hiljemalt kella kolmeks päeval end kohale toimetada. Sest tegelt ka, kui midagi nüüd totaalselt nihu pole läinud, siis on tegemist Eesti ühe parema festivaliga. Võin väita seda toetudes eelmise aasta kogemusele.

Kes ikka veel ei tea, mis või kes on Schilling, on loll. Õnneks see ei pea nii jääma. Vaata siia ja kasva suureks - www.schilling.ee


Schillingu pealava muusikaprogrammi kuuluvad sel aastal Oddfellows Casino (UK), Ultima Thule (EST), If We (RUS), Design A Wave (UK), Starmetis (LAT), Imandra Lake (EST), Pastacas(EST).



Igaks juhuks mainin ära, et peale festivali põhiprogrammi on järelpidu ka. Klubis. See on eraldi piletiga. Klubis toimuval järelpeol esinevad karismaatiline kontsertbänd Kreatiivmootor oma juba Inglismaalgi laineid löönud uhiuue kavaga ja humoorikat eestikeelset elektroonilist poppi mängiv show-grupp Laulan Sinule. Tantsupeo eest vastutavad Yön Syke DJ-d Soomest ja DJ Super Luks, lisaks tümistatakse tantsubiiti Rando Sule Hausitoas.

Muidugi käib ilusa muusika festivaliga kaasas ka pisikene plaat - Schampler 2011, mis sisaldab parimaid palu kõigilt selle aasta Schillingu esinejatelt. Kogumik on ühtlasi plaadifirma kohviradio.com kolmandaks väljaandeks. Seda on võimalik võileivahinna eest soetada ka festivaliplatsilt.

Eelmise aasta Schillingu pilte saab näha näiteks Orantsi blogist

Vaata reklaami ka:

Kommentaare ei ole: