kolmapäev, detsember 2

Edevuselaat


Mis muusikablogi see ikka on, kui vahelduseks ei teeks juttu ehetest. Täpsemalt kõrvarõngastest, mida teeb suur muusikahuviline ja melomaan Anu Tamm.

Need, kes Penny Lane'i blogi ei loe ega tunne juhtumisi Anut isiklikult, need saavad alles uuel aastal teada, et peagi avab end uus internetiportaal www.edevuselaat.ee. Võid juba praegu korraks tsekkida, miskit kumab.

Aga-aga. Kõik jõulude kallal ilkujad, pange suu kinni, midagi pole parata, need tuevad niikuinii ja ma ei tea kedagi, kes oleks mõnest lahedast jõulukingist ära öelnud. Edevuselaat pakub sulle igatahes võimaluse ja mu meelest oleks häbi asi seda eirata. Kõrvakad on kindlasti sinu sõbra või su enda väärilised.

Anu oli nii lahke ja saatis mulle mõned üksikud näited praeguseks valminud töödest. Tegemist on „patenteeritud“ valmistamisviisiga, mida kuskil mujal keegi pole kindlasti tellinud. Ka sina ise saad mõne pildi välja valida, selle Edevuselaadale saata ning vastu saad isikupärase paari kõrvakaid.

Uue aasta esimestel nädalatel on võimalik Edevuselaada kama lähemalt uurida peagi avatavas Tallinna kõige khuulimas poes Faktory, mille asukohaks saab Tartu mn 80 E, Rock Cafe külje all. Lähem info peagi tulekul.

Igatahes on Anu kontakt anu@edevuselaat.ee.



1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Possibly the most amazing blog that I read all year! wedding gowns Dual SIM Cell Phones Louboutin Shoes Louboutin Shoes Plus Size Wedding Dresses