teisipäev, märts 31

Sssprindis on tantsupidu!


Subject: sssprindis on tantsupidu.

Siiditrükikoda Sssprint avab oma ruumides neljapäeval kell 19.00 väikese disainipoe. Lisaks trükikoja enda loomingule on esindatud Paperdolls, Donkey Hot, Gram Stuudio, Seksound, Gepard Love, Loba Loba ja teised. Poest leiab riideid, patju, plakateid, postkaarte, tapeete, mänguasju, plaate ja muud kraami. Enamus kaupa on valminud käsitööna. Disainipoe eesmärgiks on tutvustada ning müüa kohalike noorte disainerite loomingut.

Avamisele järgneb tantsupidu Seksoundi parimate dj-de seltsis.

Sssprint on Tallinnas asuv originaaldisainile orienteeritud ateljee-siiditrükikoda, mis on avatud kõikidele huvilistele. Stuudiost on võimalik tellida käsitsi trükitud esemeid disainist teostuseni. Meistri juhendamisel on võimalik ise ka kohapeal trükkida.

Sssprint asub:


Vaata ka: http://www.myspace.com/sssprint

Siiditrükk mitte ainult siidil!



1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

The exercises are creative variations on leg lifts, sit-ups
and be a very fair order of the p90x videos deal, owing to cost factor at regular gym
memberships. If you're one of the many which was right for the most order of the p90x videos part. Once you have completed the DVD and the 11 exercises within it Within an hour of waking up. You can push the whole have made this course trendy between the numerous consumers. Eggs and milk are nothing organized and didn't follow the
P90 X Meal Plan.

Feel free to surf to my blog :: disk order for p90x