kolmapäev, märts 11

Pekki küll need lätlased! Pomm!


Teeme väikese vahe siiski selle Popidioti teemaga sisse, Eesti muusikaga üldse ja heidaks pilgu peale lätlaste tegemistele. Pean kordama oma umbes aastataguseid sõnu - lätlased on paremad kui eestlased. Ja seda ühel lihtsal, kuid väga olulisel põhjusel.

Lätlased on juba tükk aega sepitsenud kurja plaani, et igasuvine ilusaim Eestis toimuv muusikafestival lörri ajada. Paralleelselt Plink Plongiga korraldavad lõunanaabrid üritus Positivus. Ja sellest tõotab kujuneda (pigem vist juba on) Baltimaade tugevamaid festivale. Positivus on juba natukene avalikustanud, kes neile sel aastal külla sõidavad. Ja hoidke nüüd kenasti toolist kinni. Mina kukkusin näiteks põrandale. 17.-18. juulini toimuval festivalil pakivad oma pillid lahti multitalendikas Moby, modellimagnet, kes kuuldavasti oli ka Amy Winehouse'i elu ära rikkunud, Pete Doherty ning hetkel planeedi popim duo The Ting Tings. Ja see pole veel kõik... Käivad kõlakad veel ühe bändi kohta...

Ei usu?

Vaata ise:
Positivus festival

Tseki ka Pete Doherty uusimat ja ka ühtlasi igavamat lugu. Muidu Pete Doherty rocks? Tal on lihtsalt vastupandamatu hääl! Kuulsid, Oliver, jah?

Pete Doherty - The Last Of The English Roses





----------------
Now playing: Phuque - HMV

5 kommentaari:

k6rvaklapp ütles ...

Ma olen kergelt kuulnud midagi MGMT kohta? Kas see ongi see kõlakas? Aga väga suur kiusatus on juba praegu see värk.

Soprano ütles ...

MOBY! The Ting Tings!

Oliver ütles ...

Kle, arvan endiselt, et Pete Doherty on briti skene mõttetuim mees. :) Jääme igavesti ewriarvamusele nagu ühes teises asjas ka ;)

Penny Lane ütles ...

No, vaatame seda asja veel!

Anonüümne ütles ...

The Ting Tings won't come to Positivus Festival. :/
They cancelled their performance next day after the announcement.

Not fair, I know..