neljapäev, märts 26

Intervjuu: Popidiot

Tallinn Music Week on ametlikult avatud. Nagu Helen Sildna tänasel pressikonverentsil ütles, siis kolmepäevane Eesti muusika intensiivkursus on alanud. Kui usinalt sa ise end pakutavaga kurssi viid, oma asi. 

Täna kell 15 alanud pressika helgeim moment oli Stupido Recordsi entusiast Joose Berglund, kes lõpuks tõi nurga tagant välja kasti täie Stupido Recordsi 20. aastapäevaks välja antud duubelplaate ja neid lahkelt koosolijaile jagas (Stupido pidas eelmisel nädalavahetusel auväärset sünnipäeva). Praegu siin taustaks käib ja maitseb hea. Plaadil on loomulikult esindatud J.M.K.E, kes teatavasti oli Stupido esimene artist ja ka Röövel Ööbik. Need mõlemad asnamblid astuvad täna üles Rockstarsis, kus toimubki esimene Tallinn Music Weeki kontsert "Stupido Night". DJ puldist leiab Joose Berglundi isiklikult, kes küll mainis, et ta võib tiba roostes olla, kuna pole viimasel ajal eriti tihedasti plaate mänginud, aga usun, et see on ilmselge liialdus. 

Aga jah, et kuhu jäi Popidiot?

Siin ta on:




Aga siiajuurde oleks paslik ära mainida, et Tartus on sündinud uus ansambel Elvas. Nad on vaikselt Ö Stuudios salvestamas käinud ja hakkama saanud myspace'i profiiliga. Nagu Eestis tavaks, leiab bändi koosseisust juba tuttavaid nimesid: Andreas Johandi (Shelton San, Köök), Lauri Pajos (Mooses, Tolmunud Mesipuu jne) ning Magnus Kusnets.

Tegemist siis instrumentaal-eksperimentaalrockiga. Täitsa kuulatav kraam. Aga kuulake ise:

http://www.myspace.com/elvasband

Kommentaare ei ole: