esmaspäev, november 6

Ebahügieeniline huulepulk


See on uskumatu, et Eestis leidub inimesi, kes ei tea bändi Ruja ja selle hitte. Ma ei räägi siin imikutest, koolieelikutest ega abiturientidest, vaid ülikoolis õppivatest inimestest. Milleks on vaja diplomit, kui ei teata väga elementaarseid asju?? Nagu Liisa ütles, ehk olengi oma ameti tõttu jäänud väga eluvõõraks. Masendav ongi see, et olukord ongi nii masendav nagu siit-sealt kostub. Ma oma suures naiivsuses poleks mitte kunagi selle peale tulnud. Võtab sõnatuks. Ausalt ka.

Ja kui te veel ei tea Rujast mitte midagi, siis tseki Ruja.ee (sealt saab ka mõnda lugu kuulata)

Eks Rujagi läks mingi moment väga suvaliseks kätte ning elas üle erinevaid perioode ja ideid, kuid ometi on ta olnud mingi hetk üsna oluline kogu meie rahvale. Laulud: "Mu isamaa on minu arm", "Nii vaikseks kõik on jäänud", "Kel on laulud laulda", "Eesti muld ja Eesti süda" jne. Peaksid olema piisavalt kõnekad. Süldiklassikasse kuuluvatest lugudest nagu "Sa oled mul teine" ja "Dr Noorman" ehk teaks ka midagi. Hakkab koitma? Õhh.

5 kommentaari:

Wilson W. Wilson Jr. ütles ...

Kuna Rujast on kaasajal kõik rahamahlad (CD-Box raamatuga, videokassett, tribuutkontsert Õllesummeril jne.) välja imetud, siis moodne inimene seda teadma ei pea. Vaat ikka MihkelM ja Summer, nemad on tegijad!

Penny Lane ütles ...

Nii see on jah. (:

Wilson W. Wilson Jr. ütles ...

Ja raadio pole siin süüdi - vaata või toda Eesti muusika riiulit: mitu Ruja ja mitu... no näiteks Smilersi plaati leiad?

Penny Lane ütles ...

Ega siinkohal ei teagi keda süüdistada. Masendav on lihtsalt.

Wilson W. Wilson Jr. ütles ...

Ei noh, selle süüdiolemise osas pidasin silmas toda eluvõõraks jäämist...