teisipäev, jaanuar 13

Odessa Pop läheb jälle noisiks!


Tere!

Saadan ametliku ja ranges sõnastuses pressiteksti, mis tahab öelda, et Odessa Popi müramuusika peole on tulemas Kanadast omas vallas (=üha trendikam "drone") üleilmselt tuntud ansambel - NADJA. Vaatamata alljärgnevale kirjeldusele ei lange nad oma ülevuses pateetikasse ega igavusse, vaid mõjusid põnevalt, lahedalt ja võimsalt isegi minu kõrvadele, kes ma muidu sarnast muusikat palju kuulanud ei ole ja just selliste hirmude/eelarvamuste tõttu. Samas pole võimatu, et kohalik soendusbänd - TALBOT - on kokkuvõttes vingemgi. Mõlemad on duod, peaasjalikult instrumentaalsed ja kõlalt pigem rasked, napid ja metoodilised kui lihtsalt volüümile rõhuvad.

Huvi korral soovitan soojalt soetada pilet eelmüügist (www.piletilevi.ee), kuna 125-ga saavad ainult esimesed 50, edaspidi maksab pilet nii Piletilevis kui ürituse päeval kohapealt ostes 175 kr. Odavamaid piletid on veel järel, aga ei julge öelda, kauaks veel, kuna alustaks varsti ka suurema promoga.

Ehk siis:

Laupäeval, 07. veebruaril 2009 külastab Tallinna nimekas Kanada duo NADJA, kelle muusikat on kirjeldatud kui shoegazer-metal'it, drone'i ja ambient-doom'i. Kontsert toimub vanalinna baar-klubis „Juuksur" (Vaimu 1, Tallinn) ning on järjekorras kolmas üritus kontsertsarja Odessa Pop valjumale alternatiivmuusikale pühendatud alasarjast Odessa Pop Goes Noisy. Kontserti alustab noise-doomi mängiv Tallinna duo TALBOT, keda peetakse Eesti underground'is üheks viimase aja väljapaistvamaks tegijaks.

Uksed: kl 20

Lisainfo, pildid ja muusika O.popi uuel aadressil:
www.odessapop.ee

Kuula ka siit:
www.myspace.com/nadjaluv
www.myspace.com/talbotmusic


kohtumiseni!

Kommentaare ei ole: